ak sa za málo ráta tak 3-4 hodiny tak to už ťahám druhý týždeň, ak bez spánku tak asi 3 dni keď sme hrali WoWko s chalanmi asi tak 8 rokov dozadu... niekde je aj screen zo skype konfy
Cca 40 hodín keď sme stopovali po Európe.
Akože vôbec som nespala počas tých 40 hodín. A teda už po 30tich to bol taký masaker, že som sa zrútila. Ešte som bola aj spálená a dehydrovaná. Vôbec mi nešlo piť, jesť ani premýšlať racionálne a zaspala som na tvrdom betóne kde sme mali rozložený stan a spala som jak dudek vo vatičke
bola som hore od 7 rána do pol 4 ďalšieho rána,(rozlúčka so strednou), (spala som 2 hodiny, do pol 6) a potom som bola celý deň a noc hore lebo som bola na svadbe do 4
rekord mám bez spánku asi 26 hodín a raz bol víkend, keď som prvú noc spala 1,5 hodiny a potom hore byť 19 hodín a 5 hodín spánku a zas celý deň fungovať a ďalšiu noc zas možno 3 hodinky spánku vo vlaku a celý deň chodenia po Prahe
Niečo okolo 45 hodín.. ale to už boli také stavy že mi v ušiach hučali útržky rozhovor z tých dní a nevedel som či sa mi to zdá, alebo na mňa niekto reálne hovorí.
36 hodín,to som oslavovala 18tku a bola som najprv na koncerte kamošov, potom sme sa v skúšobni učili hrať na gitare a jedli punčové guličky z nonstopky, nadránom sme sa odviezi do Rakúska na blšie trhy, večer sme drtili Crasha a keďže som už vydržala toľko nespať, tak som ešte pozerala asi 20 dielov Bol raz jeden život do nasledujúceho obeda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Akože vôbec som nespala počas tých 40 hodín. A teda už po 30tich to bol taký masaker, že som sa zrútila. Ešte som bola aj spálená a dehydrovaná. Vôbec mi nešlo piť, jesť ani premýšlať racionálne a zaspala som na tvrdom betóne kde sme mali rozložený stan a spala som jak dudek vo vatičke
@Xy12345 dakujem
#parno #schovalisazily