tak ono to nejde nejak ratat na noc niekedy clovek spi aj cez den ked ma v noci pracu alebo sa zabava alebo co ale ked to myslis tak ze za 24 hodin by sa malo raz spat tak tych 24 hodin som urcite uz bol bez spanku v kuse
a neverim tym co dali viac ako jednu
dva dni vkuse byt na nohach a byt produktivny je nemozne
a este k tomu ked sa niekto uci
vsak mozog musel mat uplne vystaveny z toho
pochybujem ze sa toho nauci viac ako niekto kto sa normalne vyspi
tých 36h som hore bežne. a na vynechanie spánku si človek postupne navykne, najprv som bývala nehorázne rozbitá a cítila som sa nanič, teraz keď prídem domov z nočnej, nič mi nie je a ani do spánku ma dvakrát neberie
Tak ze uplne bez toho, aby som si cez den aspon na hodinku schrupla, asi iba jeden prezity den+prebdena noc+dalsi den na nohach+cast dalsej noci.
Niekedy ked si uvedomim, ze uz je 4-5hodin rano, tak pre istotu nejdem spat, lebo keby som si na tie dve hodinky lahla, tak nevstanem do skoly ani keby som si 500budikov nastavila.
Alebo nejaka party, chata, alebo tak.. Aj ked to si schrupnem po prebdenej noci zvacsa.
no mohlo to byť asi tak tých 40 hodín a už nikdy viac ja takéto nezvládam a ešte som bola aj celý deň v pohybe a v noci pila... čiže aj keď to neznie ako vela mala som z toho kvalitné závrate.
okolo 40 hodín. Keď som sa vracala z NYC poobedňajším letom a v Lisabone som sa zjavila o 7 ráno a ďalší let som mala o 14.00+2 hodiny meškanie, okolo 19.00 v Budapešti. Ale cestou do SR som to už zalomila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
nevedela som v noci zaspať a cez deň som nemohla
teda akoze viac noci za sebou hej, ale cez den som si aspon na par hodin vzdy pospala
ja keď vynechám noc tak som úplne mimo
a neverim tym co dali viac ako jednu
dva dni vkuse byt na nohach a byt produktivny je nemozne
a este k tomu ked sa niekto uci
vsak mozog musel mat uplne vystaveny z toho
pochybujem ze sa toho nauci viac ako niekto kto sa normalne vyspi
noci sme boli na party
nespať v noci ma prinúti jedine pártypárty.
Niekedy ked si uvedomim, ze uz je 4-5hodin rano, tak pre istotu nejdem spat, lebo keby som si na tie dve hodinky lahla, tak nevstanem do skoly ani keby som si 500budikov nastavila.
Alebo nejaka party, chata, alebo tak.. Aj ked to si schrupnem po prebdenej noci zvacsa.
Nehovoriac otom ako bilo srdce
Ale ved normalne len reagujem na to, co si napisal. Je to chujovina
ENDE
ty asi vobec nespis, co?
jj, drogy