fúúúha pokiaľ viem a pamätám si a som si vedomá tak za conversky som dala 50€ a viac by som asi za boty nedala kedže ich ničím dosť možno keby sú to také, že láska na prvý pohľad och musím ich mať
a ešte 100 som vyhodila v brne za nádherné dokonalé semišové poločižmičky ktoré som mala 3x dokopy, ale za ten SVET by som bez nihc neodišla z toho obchodu.
Aj ja som hľadala dlho, chcela som také tmavočervené, ale nikde nemali, ach. Ale som spokojná aj s tými rozheganými čiernymi.
Ahaa, takto. No to je zlaté, pekné. Tie creepersky som vždy videla iba na fotkách, sú to také zvláštne boty, ale nikdy som ich nevidela v reailte. (ach) Takže možno sú na fotkách také.
@poke Koľko dáš zhruba za vibramy? Po rokoch, čo som ich považovala za zbytočnosť som začala chodiť na celodenné túry a teda moje ploché nohy v botaskách trpia.
najviac ma bezne stoja conversy, lebo ine topanky nenosim.. a vlastne som zistila, ze viac som dala za topanky do zimy, take tie velke, tak tie stali 99 eur, ale boli zlacnene na polovicu a je to salomon.. za ine ako trekove a kvalitne by som tolko nedala
@wicki tak sú lacné aj drahé, v podstate sú dobré všetky len to záleží kde sa pohybuješ a tak, ja si kupujem tak od 100 do 170 eur, dá sa s nimi chodiť po skaláchj a tak, nepremoknú tak ľahko a pod.
najdrahšie som kupil raz za 50e a vyrdzali mi tak... odvtedy nad 40e nejdem sa neoplati aj tak to ma hodnotu 10e vydrzi to pol roka potom sa to zoderie radsej si kupim nove zas potom hovorim o teniskach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale teraz mam uz len martensky a tie su trochen lacnejsie
Martensky. :3 Ňahááááha.
a ešte 100 som vyhodila v brne za nádherné dokonalé semišové poločižmičky ktoré som mala 3x dokopy, ale za ten SVET by som bez nihc neodišla z toho obchodu.
inak botasky tak do 40eur to je taká ideálna suma, kedy sa dajú kúpiť kvalitné botasky, nad nejdem nekupujem si nejakú trápnu značku
Sú, najsam! Aj v lete. Ja mám síce iba jedny, polorozpadnuté, skôr mám steely, ale naj!
klasicke boty kupujem tak do 40 e max
Ti ich ako kúpili a položili na posteľ? Či? Ja mám steely rôzne, ale martensky jednoducho čierne /mali posledné a mne sa ich už nechcelo inde hľadať .
(a možno stihnú byť dovtedy v akcii
nijeee,ich tak luubim ze som ich musela mat pri sebe tak isto ako s creepersami
Aj ja som hľadala dlho, chcela som také tmavočervené, ale nikde nemali, ach. Ale som spokojná aj s tými rozheganými čiernymi.
Ahaa, takto. No to je zlaté, pekné. Tie creepersky som vždy videla iba na fotkách, sú to také zvláštne boty, ale nikdy som ich nevidela v reailte. (ach) Takže možno sú na fotkách také.
ja chcem teraz na vaanoce cierne leskle!
Dobre, to beriem, uvidím.
Heh, tak pekne. :3 Snáď dostaneš.
A potom cizmicky okolo 300e.
toto súú boty
ale ako hovorím záleží aké potrebuješ