Keď som si ten rozťahovák dala prvý krát do ucha bolo to v pohode, ale keďže som to chcela mať čo najrýchlejšie (čo je najväčšia chyba) som si to strčila až tak do ucha, že som si kúsok natrhla tiekla mi z toho krv celé mi to hnisalo ešte asi týždeň náušnice som nemohla nosiť no hrozné odvtedy som sa o to nepokúšala Ale stále sa mi to páči a rozťahovák mám ešte doma tak možno raz si to ešte aj ja dám
tak jednoznačne si roztiahni menšiu dierku jak by ti mali hneď pichať do ucha dajakú hrubočiznú ihlu...moja sestra mala najprv slimáky a teraz má jeden slimák a jeden tunel...samouci rulez
prepichnut si to das normalne pockas nech sa ti to zahoji a potom si uz len kupit roztahovak pretrpiet pripadny zapal pri roztahovani trosku zapachu a je to tunelik je na svete.. potom si kupit nejaky tunel alebo plug a zijes si z dierkooou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov