@bloodydoll inak sa to neda musis ist stym na koho je ta karta napisana ak na otca tak moze len otec ist po nu
a tusim nejakch 3e stoji vydanie novej karty skus si pozriet na stranke operatora cennik a taketo veci co v pripade ked stratis kartu a chces spat svoje telefonne cislo
@Bloodydoll V Orange stojí 3G SIM karta 23.30€ (700Sk) a obyčajná 16.66€ (500Sk) Ver mi ja som za 3 roky stratil 2 mobily a im je úplne jedno či je to strata alebo krádež ak chceš novú SIM - ku musíš zaplatiť
ked mas pausal, tak "pekne" zaplatis, plus zaplatis to, ked niekto nasiel tvoju kartu a telefonoval. ked myslis easy, tak sa z cislom rozluc. jedine pri fixe sa da dat nova karta z starim cislom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale kartu musis mat na svoje meno, resp. na meno mamy/otca.
a tusim nejakch 3e stoji vydanie novej karty skus si pozriet na stranke operatora cennik a taketo veci co v pripade ked stratis kartu a chces spat svoje telefonne cislo