Ja 83. Asi nikto ma neprekoná, že? Ale musím podotknúť, že je to za celú moju 17 ročnú existenciu na Birdzi. A teda takmer nikdy som nevložila viac, ako jeden stav za deň 🪼
@robinsonleon44@2 Ja práveže milujem svoje stavy, zvlášť tie z prvých asi 3 rokov, ale aj ostatné. Občas si ich len tak random prezeram Je to ako taký môj denník, či reakcie na aktuálne dianie.
@abstraktdepres@5 Ani nie, to koleno stále nie je OK a už nikdy nebude, na turistiku a beh, či chôdzu po schodoch môžem zabudnúť Je to zložité. Tým, že som chodila o barliach (nechcela som kvôli ruke, ale v nemocnici ma vyslovene nútili), tak sa mi extrémne zhoršila zlomenina lakťa, ktorú som mala 2 roky predtým. Mám v tom lakti hrubé kovové dlahy (jedna sa mi úplne kvôli tomu vysunula), asi 10 dlhých hrubych srobov, rôzne kovové súčiastky ako drôty a tak. Ten lakeť mi úplne degeneroval, mám tam artrozu, vyzerá to hrozne a prognózy sú tiež zle. Pár ľudí sa ma tu už na to pýtalo, ale nechcela som o tom písať, lebo ma to nesmierne trapi
@abstraktdepres Presnejšie mala som vtedy triestivu zlomeninu lakťa a lekári mi vraveli, že tu ruku možno nezachránia, že ju budú musieť amputovať (podotýkam, ide o pravú ruku). Mala som vyse 4 hodinovú operáciu s 3 operatérmi, no ani potom nebolo nič iste. Úplne som sa zložila a museli ma dať potom na pár dní na psychiatriu, z čoho sa tu na B jeden človek extrémne smial a zosmiešňoval ma (veľmi dobre ho poznáš a môžeš sa lahko dovtipit, kto). Ale píšem teraz o tom, aby som aspoň trochu prispela k odtabuizovaniu a znížila tendenciu k zosmiesnovaniu takejto témy. Lebo aj psychické zdravie môže pri takejto udalosti utrpieť a nie je na tom nič zlé ani vtipné.
@abstraktdepres@14 Ďakujem veľmi Nechcela som o tom písať, vážne nie. Ale potom mi došlo, že sa myslím pýtaš už druhý krát a nie len ty a že to vyzerá trochu zvláštne, že vôbec neodpisujem. Zvlášť keď som vtedy o tom tak celkom otvorene hovorila.
@abstraktdepres@14 Inak ešte k tomu kolenu. Moja rehabilitačná doktorka mi nedávno povedala, že to je priam zázrak, že vobec dokážem chodiť bez pomôcok... Len mňa teraz oveľa viac trápi ta ruka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov