ked som mala ovcie kiahne teda ecemi len zacinali nevedela som ze ich mam som sa pobila zo spoluziackou a ona mi odskrabla tu chrastu..a teraz mam na cele taku jazvicku
CO JA VIEM NEPOCITAM ICH ALE MAM ICH DOST HLAVNE KED SOM BOL MLADSI TAK SOM MAL TAZKE PADY Z BICYKLA MAL SOM RAD RYCHLU JAZDU NAJMA PO LESE A NAJME DOLE STRMYM SVAHOM:/
jedna po vyberani obrovskeho materskeho znamienka na hrudi, nemal som cvicit, ale ja debil malicky som cvicil tak teraz ju mam roztiahnutu aj stehy krasne vidno, vyzera ako chrobak a druha na nohe po zarezani ozubeneho kolesa z bycikla do nohy, mam tam tri zubky viditelne,
Heh asi v desiatich rokoch som spadol na kolieskovych korculach rukou na ostre zelezo. Rana bola dosti hlboka a minula tepnu asi o 2 milimetre. Mala spomienka na to ako som bol blizko smrti. heh
jedna je od uhryznutia macky..
druha ani neviem, mam ju na hrudniku ale vazne si nepamatam z coho len taku malu..
dalsia je na kolene ..
aaa taka mini je na bruchu ( priatelov vybijany naramok bol mierne ostry)..
myslím, že 4...
- jedna je na palci, keď som bol menší tak som si vyrezával loďku z dreva a zarezal som si až po necht
- dve v oblasti kolena, to sme sa pretláčali sklenenými dverami, praskli a zarezali sa mi do nohy
- a jedna medzi obočiami nad nosom, to mi jeden kamarát nakopol hlavu korčuľou... dodnes vraví, že nechtiac... ts, ts
1. - na kolene, dosť viditeľná, na korčuliach som spadla na rozbitom skle asi pred 3 rokmi
2. - zospodu na brade, takmer neviditeľná, bratranec mi rozbil bradu hokejkou, asi pred 10 rokmi
3. - na spánku, takmer neviditeľná, mala som ovčie kiahne a rozškriabala som si to
4. - na ruke, poškriabal ma zajac
jednu mám na kolene - ked som bola malá spadla som z detskej motorky
druhú a tretiu na členku ked som si prvý krát holila nohy tak som zobrala aj kožu a potom mi to stále hnisalo a ja blbá som si ešte aj tie chrasty na tom trhala. Tak mi tam ostali jazvy
štvrtú na palci ked som rozkrajovala rožok som sa tak hnusne porezala.
8 jaziev mam na nohe po troch operaciach vdaka 2 krat zlamanej nohe plus nejake po tele zo skrabancov, popalenin, odrenin a porezanin Fakt si nerobim srandu
Mnozstvo drobnych vdaka historickemu sermu, ruky dosekane skoro neustale Najnovsie ma kamarat sekol sekerou do bedra. Este stastie, ze bola tupa...
No a potom este nico starsie, ci uz ked som padol na korculiach, zlomil si ruku a rozbil celo alebo rozn ine. Vacsinu si fakt nepametam ako.
fuu..wela ...ae najvacsiu mam na pravom stehne nebezpecne blizko pri reprodukcnom organe ..esce ked som chodil na zs sme si prestavky kratili preskakovanim stoliciek,ja som raz zakopol o operadlo,stolicka sa prevratila a smykol som sa na nej asi 3metre k skrini..dopadol som uplne odveci tak ze jedna nozka mi prerazila nohu (uctihodna 6cm diera a druha tak trocha pomliazdila klucnu kost ..celkom husty uraz ..maso mi vyselo len na vlasku,vsade sama krv..brutal riadny no ..
najlepsia je na nohe ked sa mi tam zapichlo dost hrube sklo a ja som si to nevsimla a este som bezala mame po podprsenku lebo jej padla z balkona az ked som utekala dole schodmi som si vsimla krvavy potom na stehne
na kolenach mam 9 jaziev vsetko po 4 artroskopiach + po naraze z bicyklom na lesnej ceste som si nevsimol kmen leziaci na zemi a letel som asi 10 metrov az kym som nespadol do kriakov a presne na mna dopadol aj cely bicikel a z toho mam dalsich 10 a este vela drobnych
ja si to presne nepamätám,zmyslela som si na 3.
jednu mám už veľmi veľmi dlho,keď mi ako malej operovali pruh a potom dve mám na pravej ruke.Jednu malinkú,keď som bola prvý krát opitá a rozbila som pohár mám pamiatku
a druhá trošku ďalej som sa o niečo poriadne poškriabala.
dúfam,že viac ich už ani nebude
som zle zahlasoval ale to nevadi... takze som mal rozbitu hlavu... len seknuta koza, potom som mal pruh takze mam taku sexi jazvu xixi a nakoniec aby nebolo malo tak som si palec rozdrbal na cirkularke malej... len do masa zarezal vdakabohu
hm mam 2 jazvy, jednu na zapasti, lebo som sa popalila, ked som sa pohadala s mamou a druhu mam na chrbate ta je viditelnejsia a tu som schytala pri prilezitosti preliezania hrdzaveho plotu,lebo sme chceli ist na cierno k jazeru....nevyplatilo sa....
taku malinku mam na oboci ked ma kusol pes ale to je skor jamka malinka a potom mam na clenku taku velku ked som sa oblial horlavinou a chytilo mi to nohu inak ziadny extrem
1 na nohe - pohryzol ma pes
a este mam jednu na ramene, z toho ockovania co kedysi robievali detom tak uzasne necitlivym sposobom, ze ma z toho kazdy jazvu
Jedna na kolene keď som bola malá tak som spadla na kamene... potom na brade, to som tiež bola malá som sa o niečo buchla... teraz neviem o čo No a dve na oboch rukách po pádoch z koňa po operácii
mnoo mam mam asi 5 na jednej ruke .. ked som sa hrala na supermana a preletela som cez sklo .. pozom mam na malicku tiez z toho skoku ... mno a este mam na druhej ruke na dlanii .. .
@38 ja ,ju nemam a to dakujem Bohu, no aj sam sebe , nastastie, neznasla som ihly vtedy, ani teraz, ale uz je to lepsie ...tak ja mam 3 na cele, napravo, v strede a nalavo , ale nie je ich vidno, stalo sa to tak rozne ...potom mam jednu kvoli bratovi, ked som pred nim utekal rano do skoly, lebo chcel so mna hodit taky hnusny spinavy a tvrda lad a ja som narazil do murika, ale pokracoval som do skoly, ciapka cela cervena a potom so mnou utkala profka na pohotovost zasivat ...potom na ocovej oslave ma bratranec hodil do travy a ja som si do ruky zabodol sklo , oco sa to snazil osetrit pod vodou, ze to sa zastavi a popritom ma aj fa
pardon, cize diokoncenie ...potom ma aj fackovoal, lebo som plakal a pamatam si, ze volali zachranku, ked to asi ani po 5 minutach neprestavalo krvacat a klamali tam, lebo vraveli, ze krv strieka do vysky 5 cm , to si pamatam az do dnes a potom ma odviezli radsej na pohotovost...a raz na telesnej, na polavani som si scuchal kozu na nohe, nad pistalou a to som o tom ani nevedel a pekne si skocil do bazena , to ale stipalo, no potom som vysiel a pozrel, ze co to a tak ma uz ucital nepustil do vody a musel som sediet na lavicke
ja mám jednu na ruke ...keď som mala asi 4 alebo 5 rokov bežala som zo sklenenou fľaškou v ruke a som nemala zaviazané šnúrky na topánke a spadla som :/...je dosť jasne viditeľná
ja som sa raz pozerala von oknom a aby som lepšie videla, kľakla som si na sklený stolík a ten moju váhu nevydržal a BUM!...mam jazvu na kolene maličkú
sedem, ak sa ráta bežne viditeľné, dokopy je ich viac a na miestach, ktoré bežne neukazujem a tým nemyslím intímne partie
pár krát prerazená ruka, otvorená zlomenina, useknutý malíček, 13x rozfláknutá hlava, ale viditeľné iba v lete, keď som nakrátko, priestrel ľavej ruky, sekanec po niži pri bitke...
nespočetne malých jazvičiek po bodancoch a skle, kopec oderkov celoživotných po páde z motorky... ale ďalšie nechcem.
skúsim ich niekedy popočítať všetky, lebo počítať som ich prestal keď som mal 15.
Sú to pamiatky na mládí a spomienky na to, čo už nechcem robiť a pripomienka, že chcem byť dobrý
Hmm ani neviem presne koľko ale tak jednu mám na ľavom ukazováku(ked som bola malá možno také 3roky tak som strčila ruku pod nožnice ktorými moji bratia niečo strihali ,na kolenách to už ani neviem pri akých príležitostiach som k nim prišla a potom mám ešte na obidvoch dlaniach jazvičky od krvavej desiatky(taká hra ,ľutujem že som to niekedy hrala mám teraz nie veľmi pekný pohľad na moje ruky ...a takže som nakoniec došla k viacerým jazvám tak to som označila zlú možnosť
no taku fakt že viditeľnú tak to je asi len jedna mala som niečo na koži a tak bolo tam 6 štychov tak to vidno inak take že keď som mala 4 rozbila som si koleno a mám doteraz jazvu ale to moc nevidno a jednu na stehne lebo som bežala a preletela som nejakým ostatným drôtom ale to už mizne to už moc nevidno
hm, ako maleho ma pes kusol do lica, mam tam tri jazvy, dve mam na cele po kiahniach, na kolene ked sa mi tam zapichol nozik, tri krat rozbita hlava (aspon myslim ze tam mam jazvy, ale neni ich vidno lebo mam dlhe vlasy), na brusku ukazovaku ked mi raz praskla struna na gitare a dost nestastne mi odsekla kusok prstu, dalej mam dost dojazvene prsty a netusim z coho na pistale mam jazvu ked som tam dostal tazkou botou, palce mam po operciach cele zjazvene, take volake jazvicky na vtakovi, fakt netusim z coho su, asi som sa niekedy fakt poriadne besnil.. potom dake tie rozbite kolena a lakte a este nejake mensie jazvy na predlaktiach z takeho depresivnejsieho obdobia..
rataju sa aj strie? lebo ja mam dostriovane cele kolena ked som rychlo v puberte narastol...
Juuj..narazila som do stola ako malá..mam na čele (našťastie to vidno tak zblízka)..potom som si rozťala oblasť medzi vrchnou perou a nosom..celé preťaté až po ďasno a to bola jazva vám poviem ... už nie je taká výrazná.. na predlaktí..vyzeralo to na 3-4 stehy ale boli sme v Malej Lodine,bez auta a doktora niet široko ďaleko..takže mam peknú hrubú jazvu..na ruke..spadla som na korčuliach aj so psom na rukách..teraz už len kruh v priemere 1cm..na malíčku tiež..kolená..tam mám vymenenú celú kožu na oboch kolenách..tie som mala už niekoľko krát celé rozbité..a na nohách mám dve od kusanca od komára!! znie to hlúpo, ale bohužiaľ..dúfam, že ďalšie mi nepribudnú..
par ich mam, tesne pod kolenom na lavej nohe mam dve obrovske, co som ako maly spadol na rozbitu flasu, som to mal az po kost rozrezane
dalsia znova na lavej nohe, nejaky crep sa mi do nohy zarezal , potom na pravom chodidle, co som sa prepadol nohou cez dve vrstvy skla , na lakti kde som si takmer uplne zodral kozu... po vsetkych zraneniach by som uz mal byt aj vykrvacany
ak sa pocita tak na ramene z TBC
na ruke-kamos ma popalil zapaľovčom(to osm mala co vysvetlovat doma,ze co robil zapalovac u mna
na kolenách-ešte malá som si rada robila asik zle
na bruchu-po pruhu
raz v zivote som na treningu zareagovala o stotinu sekundy pomalsie a hned mi rozrazili palicou hornu peru. az tak, ze mi to museli zasivat.
nastastie doktor vedel co robi a nejak extra to nevidno
na kolenách asi milion to z kazdeho leta aspon jednu aa na litku taku dlhu ale uz ju moc nevidno..soms a pozerala na byku este na tom velkom starom..aau:..a nad pravím obočím mám od kiahni
jednu pod ľavým kolenom heh .. trocha silno som si tam zarezala žiletkou ... niekde pri obočí .. ako malá som vletela do hrncov inak nič extra.. ja nie som dojazvená
ja mam tiez pod kolenom asi 6 cm, potom pod obocim, to som sa zrazil so skrinou, potom na clenku, to som sa v lete dorezal na tych makkysoch co su pricucnute ku sklae, tusim korytkot riecne sa to vola a este nad kolenom jednu malu od plechu na studni priemerne mi to vychadza jedna jazva na 4 roky cize do matury musim este stihnut jednu
príležitosť bicykel, mama odišla tak som si trošku nabila ústa no ale nevidno ich a potom keď mi môj najmilší spolutrénujúci švihol kordom po lýtku a trošku som mala modrinu a trošku mi to rozsekol no trošku fakt ale nevidno to myslím
od pana chirurga styry na dlani to vam bolo nechutne paaaak jednu na ruke od kamosa ked sme blbly tak nam preplo sme sa bili o ovaldac on sa nasral rozpalil noz na chleba na plynaku a jebs mi po ruke no nebolo mi secko jedno sak hlavne ze sa lubime neviem ci sa rata tetovanie ale ak hej tak ete styri ale to by som uz vyznel asi ako emo
ja ich mám asi 78 to som si rátal pred 2 rokmy a teraz sa mi viac nechce no jedna velká asi 10 cm v priemere na hlave tú mám od skákania sált do bazénu netrafil som do bazénu ale na okraj ,jednu na tvári tú mám z ovčich kiahní ,zo dve na píšťale ľavej nohy (tá ľavá noha toho schytala veľa) potom pri členku od ozubeného kolesa asi jako @matwejo potom v okolí Achillovej päty to tak ze som sedel zozadu na bicykli este ked som nevedel bicyklovat a jazdila moja sesternica tak mi zadné koleso nejak neviem jak schytilo nohu a nepekne my ju zbavilo kožy a trochu mäsa tak ze bola videt šľacha dost nechutne a stalo sa to v Kanade. a este kopa dalších
@drz70 heh ja som rada že som s tým skončila ako tá hra je sranda ibaže keby potom neostávali jazvy a nedodžubkávali sa tak ruky pokiaľ by dôsledkom bola len tá bolesť tak je to fajn hra
nad obočím jednu... to som mala asi 3 roky a bežala som do izby po niečo... a nejako som to neubrzdila a vrazila do rohu postele a druhú na boku... to sa mi zas stalo keď som bola so psom na prechádzke (zlatý retriever) a on sa nejako rozbehol za iným psom a ja blbá som ho nepustila tak ma pekne ťahal asi 2 metre dolu kopcom po ceste a tak mi potom vyberali z boku kamienky šikovná som
mam vela jazviciek, takych prcatych. Som klamtava, tak sa furt dakde strajchnem alebo sa o to postara moje morca, kralik, macka, spolubyvajucej pes.....no way to stay without scars for me.
niekolko na kolenach som jak mala mala pravidelne rozbite kolena.... na pleci mam od ockovania nieco co sa nazyva ze keloidna jazvicka, ale jak jazva to zrovna moc nevyzera... na chrbte jak som si rozskriabala nejake hovadiny... od slepaka... na lavom prsniku dve alebo tri take vedla seba to jak mi rastli prsia ma poskriabal zajac, ked som ho niesla a uz sa mi to jaksi nezahojilo... niekde este na nohach sa urcite najdu minimalne dalsie dve z toho jak som si kozu parkrat trochu odondila... to je asi vsetko z takych tych viditelnejsich
jednu mam na cele (skoro ako harry potter ked som si jak daka 3rocna jebla hlavu o postel...potom na kolenach z roznych detskych padov a este na ruke od zehlicky
všade a zo všetkého mam strašne rýchli regen na vonkajsie zranenia a všetko hocijaký škrabanec skoncil jazvou takze dokopy by som to ani nenapocital ale tak 8som naratal teraz z fleku
lave rameno - ked mal moj najmladsi brat cca 2 roky (ja cca 6 r.), tak ma tam uhryzol... takze doteraz tam mam stopy po jeho 4 zuboch :/
lave koleno - sankovala som sa so starsim bratom a.... teda boli to skor pokusy o rozne adrenalinove kusky a dopadlo to tak
prava ruka - pred par mesiacmi som umyvala pohar, ale v ruke sa mi rozbil (bol uz puknuty) a to sklo sa mi vrylo do ruky. aj to dost krvacalo a akosi ostala aj jazva..
a este by sa nejake nasi, ale co ja viem
prvú jazvu - na líci som si zaopatrila po bitke v škôlke, druhú veľkú na lítku po tom, čo ma dohrýzol pes a tretiu nad okom pred dvoma rokmi keď mi nejaké ďalšie psysko skočilo do tváre. psy a škôlkari ma naozaj neznášajú...
no ratat ich nebudem ale sak moc ich je s padou ci uz po uzivani alkoholu alebo pri sporte a potom mna ppes kusol este aa aj po kiahnach mam aaa je toho moooc
Mam vyse 10 jaziev kazdu chvilu som mal rozbitu hlavu a raz aj hubu co som narazil v plnej rychlsoti do klucky a mi to roztrhlo hubu a mal som ju na pol zasitu tak som mohol iba polkou huby jest
neratam ich... velka cast ich uz zmizla ako tak, ale ono prichadzaju nove a nove...xD a mam ich rada.. som ten tip co si kazdu chrastu rozskriabe.. no skoro kazdu..xD
musim konstatovat ze mam dve na pravej ruke od tozbiteho skla (sak ked nedo nevie chodit tak sa ptoom cuduje) jednu od rozpaleneho noza : sak deti sa maju ked sa hraju ale ne stakymito koninami aaa ete na dlani mam styri pan doktor sa cinil :
na stehne jednu ta sa kurva neche zahojit uz rok : D a tetovanien a chrbte to je dalsie styri boze kolko to je ??? kuaaaa
Uuf..malých jaziev mám veľa ale najvacsie su od slepaka,potom koli chemoterapii od porty a koli chemoterapii na krku.. Divne otazky... ale bavi ma na ne odpovedat
viditeľné ani nemám... len operačnú, na prste od noža, ale najlepšiu mám škvareninovú jazvu na nohe, presne v záhybe, ktorú som mala ešte 5krát vytknutú, z toho raz aj v sadre a tak ma občas aj bolí, našťastie nie tak extrémne, ja som rada, že ju mám, pripomína mi babku... tie časy, keď sa o mňa starala, mama mi nosila jedlo, káčera donalda, bolo mi fasa... chcelo by to vrátiť čas späť...
Ale v napriklad dnes som si hodila cigaretu na stehno omylom a nevyzera to bohvieako, mam ukusnute z ruky od byvaleho, na lakti mam lebo som sa zahakla laktom o klinec ked som niekomu vzala okuliare a skryla soms a prede nim v starej skrini
a v chorvatsku som sa smykla na utesoch, velakrat som padla z bicykla tak neviem, ako mala som lozila po stromoch a podobne a tak takze mam urcite viacej ako desat no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
nemám žiadnu jazvu
1 až 2
3 až 4
5 až 6
7 až 8
9 až 10
viac ako desať
som debil a stale si to rozskriabem.
druha ani neviem, mam ju na hrudniku ale vazne si nepamatam z coho len taku malu..
dalsia je na kolene ..
aaa taka mini je na bruchu ( priatelov vybijany naramok bol mierne ostry)..
- jedna je na palci, keď som bol menší tak som si vyrezával loďku z dreva a zarezal som si až po necht
- dve v oblasti kolena, to sme sa pretláčali sklenenými dverami, praskli a zarezali sa mi do nohy
- a jedna medzi obočiami nad nosom, to mi jeden kamarát nakopol hlavu korčuľou... dodnes vraví, že nechtiac... ts, ts
2. - zospodu na brade, takmer neviditeľná, bratranec mi rozbil bradu hokejkou, asi pred 10 rokmi
3. - na spánku, takmer neviditeľná, mala som ovčie kiahne a rozškriabala som si to
4. - na ruke, poškriabal ma zajac
(5. - na ramene, od očkovania - to sa ráta?)
druhú a tretiu na členku ked som si prvý krát holila nohy tak som zobrala aj kožu a potom mi to stále hnisalo a ja blbá som si ešte aj tie chrasty na tom trhala. Tak mi tam ostali jazvy
štvrtú na palci ked som rozkrajovala rožok som sa tak hnusne porezala.
No a potom este nico starsie, ci uz ked som padol na korculiach, zlomil si ruku a rozbil celo alebo rozn ine. Vacsinu si fakt nepametam ako.
na cele,ked som bola mala, na ruke popaleninu, na nohe zo schodov, na hrane ruky ked som rukou rozbila okienko, ...na ruke...
jednu mám už veľmi veľmi dlho,keď mi ako malej operovali pruh a potom dve mám na pravej ruke.Jednu malinkú,keď som bola prvý krát opitá a rozbila som pohár mám pamiatku
a druhá trošku ďalej som sa o niečo poriadne poškriabala.
dúfam,že viac ich už ani nebude
a este mam jednu na ramene, z toho ockovania co kedysi robievali detom tak uzasne necitlivym sposobom, ze ma z toho kazdy jazvu
SUPERAMNAN 4EWER
pár krát prerazená ruka, otvorená zlomenina, useknutý malíček, 13x rozfláknutá hlava, ale viditeľné iba v lete, keď som nakrátko, priestrel ľavej ruky, sekanec po niži pri bitke...
nespočetne malých jazvičiek po bodancoch a skle, kopec oderkov celoživotných po páde z motorky... ale ďalšie nechcem.
skúsim ich niekedy popočítať všetky, lebo počítať som ich prestal keď som mal 15.
Sú to pamiatky na mládí a spomienky na to, čo už nechcem robiť a pripomienka, že chcem byť dobrý
a este dade su ale nece sa mi ratat stastie ze vrazanie plecom do zarubni alebo potkynanie sa, sa nerata
a raz som velmi skaredo spadol na biku
skusim naratat ja:
hm, ako maleho ma pes kusol do lica, mam tam tri jazvy, dve mam na cele po kiahniach, na kolene ked sa mi tam zapichol nozik, tri krat rozbita hlava (aspon myslim ze tam mam jazvy, ale neni ich vidno lebo mam dlhe vlasy), na brusku ukazovaku ked mi raz praskla struna na gitare a dost nestastne mi odsekla kusok prstu, dalej mam dost dojazvene prsty a netusim z coho na pistale mam jazvu ked som tam dostal tazkou botou, palce mam po operciach cele zjazvene, take volake jazvicky na vtakovi, fakt netusim z coho su, asi som sa niekedy fakt poriadne besnil.. potom dake tie rozbite kolena a lakte a este nejake mensie jazvy na predlaktiach z takeho depresivnejsieho obdobia..
rataju sa aj strie? lebo ja mam dostriovane cele kolena ked som rychlo v puberte narastol...
Na kolene - padla som z bicykla
Nad nosom - po kiahňach
Ale na čo som viac hrdá je kúsok ´tuhy´ v dlani od 5. triedy
a este tak 10cm rez na nohe
dalsia znova na lavej nohe, nejaky crep sa mi do nohy zarezal , potom na pravom chodidle, co som sa prepadol nohou cez dve vrstvy skla , na lakti kde som si takmer uplne zodral kozu... po vsetkych zraneniach by som uz mal byt aj vykrvacany
na ruke-kamos ma popalil zapaľovčom(to osm mala co vysvetlovat doma,ze co robil zapalovac u mna
na kolenách-ešte malá som si rada robila asik zle
na bruchu-po pruhu
a vlastne ako pocitam,tak dost
nastastie doktor vedel co robi a nejak extra to nevidno
rozbila som si hlavu na kovovej rohožke pred naším panelákom
lave koleno - sankovala som sa so starsim bratom a.... teda boli to skor pokusy o rozne adrenalinove kusky a dopadlo to tak
prava ruka - pred par mesiacmi som umyvala pohar, ale v ruke sa mi rozbil (bol uz puknuty) a to sklo sa mi vrylo do ruky. aj to dost krvacalo a akosi ostala aj jazva..
a este by sa nejake nasi, ale co ja viem
Na predlakti pravej ruky jazvu od zapalovaca z krcmy
Na predlakti lavej ruky je naozaj slabunko viditelna jazva v tvare trojuholnika od zehlicky od mojej byvalej priatelky
Na zadku mam jazvu od spaku z cigarety od mojich kamosov z opekacky
Na pravom kolene mam spaleninu od mensej havarie na motorkare
a myslis ze to je vsetko co stoji za to spomenut...ostatne su nepodstatne...
na stehne jednu ta sa kurva neche zahojit uz rok : D a tetovanien a chrbte to je dalsie styri boze kolko to je ??? kuaaaa
9.ty rok zivota, a neak sa ta retaz na bicykli pocas sprintu zasekla...jazva hrudi
11.ty rok zivota, a neak som ten skok na strkovom kopci neudrzal...jazva na pravej strane hlavy a na ruke
A to neboli este zlomeniny
6. rokov - salto dopredu z bicykla --> jazva na brade,
7. rokov - agresivny doberman --> 2 jazvy na hohe,
12. rokov - zase bicykel --> otvorena zlomenina lavej ruky,
No a este nejake malicke, to su pamiatky na moje atleticke casy
Ale v napriklad dnes som si hodila cigaretu na stehno omylom a nevyzera to bohvieako, mam ukusnute z ruky od byvaleho, na lakti mam lebo som sa zahakla laktom o klinec ked som niekomu vzala okuliare a skryla soms a prede nim v starej skrini
a v chorvatsku som sa smykla na utesoch, velakrat som padla z bicykla tak neviem, ako mala som lozila po stromoch a podobne a tak takze mam urcite viacej ako desat no