Ak chcem zmeniť vzťah na manželstvo, nikomu neodporúčam hneď prvého
partnera. Už po pár mesiacoch príde výčitka "veď som si nič neužil, čo keď druhé sú lepšie?". Nejlepšie je vyskúšať tak dvoch-troch a potom sa rozhodovať o trvalosti.
ono to záleží od velaa faktorov.. poznám pár takých bitches, ktore chodia s chalaom 2tyzdne a je to velka laska a na treti tyzden sa rozidu a maju depku ako hovado.. ale zase poznam ludi, ktori sa nezapletu len tak s hocikym a ak sa uz s niekym daju dokopy, tak pocitaju s tym, ze to nieje hra na par tyzdnov... a medzi takych patrim aj ja..
tak mozno mnohi si ymlsia ze prva laska nemoze byt prava laska.. podla mna to tak moze byt.. njekto stretne tu pravu/toho praveho hned..niekto na to potrebuje prejst viacerymi vztahmi..ale ta istota podla mna nepride vtedy ked vyskusam vsetko mozne a ptm si vyberiem kde asi by ta istota bola ta NAj, ale istotu ze som si vybrala spravne ziskam ked toho druheho spoznam...ked budem vediet tolerovat to ze za sebou neumyje riad alebo nvm co secko..rposte ho budem vediet brat so seckym ptm tam bude 125% ze som si vybrala spravne..
Ja si neviem vybrať z možností a tak som nehlasovala,lebo sama neviem ako to je...
Ale nemám pocit,že ak človek strieda partnerov,tak čím viac ich mal,tým viac je pripravený na trvalý vzťah.Práve naopak.Ja mám pocit,že ak človek veľa strieda partnerov,nevie asi poriadne čo chce a tak je aj menšia pravdepodobnosť,že vydrží s niekym dlhšie.
Neviem,možno len môj názor,možno kravina,ale verím na pravú lásku a aj v to,že človek môže s prvým svojim partnerom aj zostarnúť,prečo nie? Veď je možné všetko.
Ja mám teraz druhého partnera a mám pocit,že by to mohol byť ON.Ten s kým by som chcela zostarnúť.
Človeku sa stáva, že mnohé veci, ktoré prežíva dokáže zhodnotiť správne až s odstupom času. Názory sa menia, my by sme mali múdrieť, veď je samozrejmé, že pred rokom - dva sme vedeli menej ako teraz. Tu nejde o bezhlavé striedanie, skôr o spoznávanie nielen druhých, ale vlastne aj seba samého. Zistiť a nájsť to, čo mne vyhovuje a byť si istá, že ja vyhovujem druhému. Je smutné, ale je fakt, že mnohí prídu až po dlhom čase zatínania zubov na to, že sa nerozhodli dobre. Stretnúť prvú lásku v 15 a nespoznať iného je skôr výnimkou, a ťažko povedať, či dotyčný/á neľutoval/a, len nenašla silu hľadať, či povedať, čo cíti.
#8 a mnoho terajších manželov a manželiek ktoré sú desiatky rokov šťastne spolu a mali to šťastie že na seba natrafili sú tiež len nevyzereté a naivné deti ???
Vsetko je to o case a spoznani daneho cloveka ako ja seba sameho. Nemusis mat ani jeden vztah a poznat seba sameho,vlastnosti druheho, naucit sa akceptovat,respektovat do urcitej miery druheho a zachovat si pritom vlastnu osobnost a tvar.
Fungovaniu vo dvojici sa treba naucit,treba vedeit ako zapasovat toho druheho do svojho zivota a pre kazdeho je to individualne,niekto sa potrebuje zajebavat,ini mat stale vztah a tak kazdy sa hlada a az ked pochopi tak najde to stastie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
partnera. Už po pár mesiacoch príde výčitka "veď som si nič neužil, čo keď druhé sú lepšie?". Nejlepšie je vyskúšať tak dvoch-troch a potom sa rozhodovať o trvalosti.
ono to záleží od velaa faktorov.. poznám pár takých bitches, ktore chodia s chalaom 2tyzdne a je to velka laska a na treti tyzden sa rozidu a maju depku ako hovado.. ale zase poznam ludi, ktori sa nezapletu len tak s hocikym a ak sa uz s niekym daju dokopy, tak pocitaju s tym, ze to nieje hra na par tyzdnov... a medzi takych patrim aj ja..
cize kludne stacia 2ja traja
Ale nemám pocit,že ak človek strieda partnerov,tak čím viac ich mal,tým viac je pripravený na trvalý vzťah.Práve naopak.Ja mám pocit,že ak človek veľa strieda partnerov,nevie asi poriadne čo chce a tak je aj menšia pravdepodobnosť,že vydrží s niekym dlhšie.
Neviem,možno len môj názor,možno kravina,ale verím na pravú lásku a aj v to,že človek môže s prvým svojim partnerom aj zostarnúť,prečo nie? Veď je možné všetko.
Ja mám teraz druhého partnera a mám pocit,že by to mohol byť ON.Ten s kým by som chcela zostarnúť.
Uvidím
Fungovaniu vo dvojici sa treba naucit,treba vedeit ako zapasovat toho druheho do svojho zivota a pre kazdeho je to individualne,niekto sa potrebuje zajebavat,ini mat stale vztah a tak kazdy sa hlada a az ked pochopi tak najde to stastie.