všetci čo moc prefajčíte ročne si povedzte v duchu "keby som bol 60 ročný gay a platil by som si gay prostitútky, tak by som ročne prefajčil mnohonásobne viac"
@Galinka ono je to pozitok... keby to fajciarom "nechutilo", tak by nefajcili... a niektori ludia si sa pozitok z konzumacie, alebo aku tuto za pozitok z inhalovania upokojujuceho nikotinu, su ochotni zaplatit tolko penazi... ale mas uplnu pravdu, ked hovoris, ze su urcite zmysluplnsie moznosti "utracania" penazi...
nikdy som si nekupil cigarety a nikdy si ich nekupim sem tam som si niekedy dal len tak z nudy ked nebolo co robit ale to ma vzdy niekto ponukol ... proste to nieje premna neviem co natom ludia vydia
@H8u@galinka my ideme 6 na dovolenku do Bulharska na 14 dni a vyjde to vsetkych dokopy 800-900€ a to je hotel s vonk. aj vnut.bazenom (to sa nechvascem len prirovnavam cenu)
@belzeboss Fajčiarka nie som, ale keď som sa naposledy rozprávala s osobou, ktorá donedávna dosť tuho fajčila, sama priznala že teraz nechápe prečo to robila a súhlasila s tým, že to neskutočne páchne a nemá to zmysel...
@athelasil Tak dokonca by ten zvyšok po nákupe fotoaparátu vystačil aj na slušnejšiu dovolenku
ak idem si spocitat ze 1,5 krabicky denne v priemere, tak rocne to bolo 1642.50 eur. Pocas akcii 3 az 4 krabicky padli za vecer, to uz vsak tam neratam, to by sa doratavalo tazko. Celkovo vsak aj dost. Tento rok by to mala byt a dufam, ze aj bude 0.
@Galinka no to je pekne a co ja s tym? Ty si kupis fotak, ja si kupim cigy, ty budes spokojna aj ja. Moje peniaze, moje zdravie..Lichoti mi ako tu v tyzdnovych intervaloch pribudaju ankety o fajceni, kde sa kazdy boji o nase zdravie a nase penazenky (nas fajciarov), ako kazdy rozprava ako to skodi zdraviu a stoji peniaze. No ked ja budem chciet prestat fajcit, tak sa tym zacnem zaoberat. Momentalne mi je jedno ci dam tie peniaze na cigarety alebo nie (v principe ich prejebes len inym stylom) a moje zdravie ma netrapi ani tolko.
Ano, nema to zmysel. Ale co zmysel ma? Smrdi to, ano mne to nevadi, komu ano, nech sa somnou nebavi, ja dym na nikoho nefukam. A komu sa nepaci, ze sa v krcme fajci, nech nejde do krcmy.
@belzeboss Neviem čo ty s tým, ja som tak všeobecnejšie poznamenala že je kopa lepších možností ako také množstvo peňazí minúť, nesnažila som sa ťa presvedčiť aby si prestal fajčiť alebo čo, to je čiste tvoja záležitosť pokiaľ s tou zapálenou cigaretou nestojíš vedľa mňa... (resp. aj kolegovi by som najradšej vynadala za to fajčenie, lebo keď sa vráti z jednej zo svojich mnohých fajčiarskych prestávok, tak mám pocit že ani nemusel odchádzať, mohol si zapáliť rovno tam vnútri... - a čo mám, odísť z práce, lebo mám kolegu tuhého fajčiara?)
@Galinka mozno, lenze pokial viem, tak s peniazmi, ktore ja zarobim si mozem robit co chcem, a ak sa ja rozhodnem, ze si chcem nimi nicit zdravie tak je to moje rozhodnutie, preco do toho musia stale nefajciari jebat (nemienim tym teba, skor mi vadi, ze nefajciari stale vytahuju,ze naco nato minate peniaze jak keby sme im z vrecka davali, mimochodom, bez dani fajciarov by sa tazsie zilo vsetkym..). Ze kolega fajci a tebe to vadi, tak zmena zamestnania je fakt asi jedinym riesenim ak je to pre teba taky vazny problem. No cim dalej tym viac mam pocit, ze uz nie fajciari su tymi netolerantnymi..
@belzeboss V tom prípade môžeme rovno tvrdiť, aká je netolerantná takmer celá táto spoločnosť, keď si dovoľujú sťažovať sa (najmä v lete) na smrdiacich ľudí (prevažne bezdomovcov, ožranov a podobné indivíduá, občas ľudí čo len nedodržiavajú hygienu, príliš sa potia alebo niečo podobné) v hromadnej doprave...
@Galinka so slovom tolerancia sa velmi tazko naraba, pretoze niekto toleruje v jednom smere vela, v druhom vobec nic. Ja som ho tu pouzil len preto, lebo nefajciari casto hovoria o fajciaroch ako o netolerantnych kvoli cigaretovemu dymu. Chcel som poukazat, ze novy modny trend - lov na fajciarov, robi tych "netolerantnych" z nefajciarov. Nechcem hovorit, ze fajcenie je nieco skvele, to zase nie, lenze kym splnam preto vsetky zakonne podmienky, nikoho k tomu nenutim, sam si nato zarobim...je to moje slobodne rozhodnutie a mam plne pravo fajcit, ktore mi nemoze nikto vziat..
tyzdene 3 krabicky * 2.70 * 52 = 421eur rocne uz som zredukoval na polovicu a teraz uz to je len 280eur rocne kedze 2 krabicky tyzdene a uz zacinam jedna krabicka na tyzden predtym bolo 5 krabiciek na tyzden 702eur priblizne
tenot ropk som ešte nefajčila..minulý rok možno tak ..no ak 20centov stojí kusovka...tak dáko okolo 1evri a ešte predtým rok...možno zo 10-30 evri....tam sa t o bude niekde pohybovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
839,50 evry... Kokso
@Galinka a co by som robil s fotakom?? neznasam fotky/fotenie...radsej si zafajcim...a na dovolenky by som nechodil ajtak...
by ma skor zaujimalo kolko kto prepije...
Foťák je moje aktuálne želanie, preto som uviedla ten...
Ako vidíš, taký @prodigy1 by si za to kúpila plazmový televízor...
Niekto ďalší by to minul možno na niečo ešte iné...
Ale že si niekto v podstate platí za niečo, z čoho si akurát privodí zdravotné problémy a čo smrdí ako čert...
@H8u @galinka my ideme 6 na dovolenku do Bulharska na 14 dni a vyjde to vsetkych dokopy 800-900€ a to je hotel s vonk. aj vnut.bazenom (to sa nechvascem len prirovnavam cenu)
že 1550 evri.
som rada, že som prestala.
@athelasil Tak dokonca by ten zvyšok po nákupe fotoaparátu vystačil aj na slušnejšiu dovolenku
Ano, nema to zmysel. Ale co zmysel ma? Smrdi to, ano mne to nevadi, komu ano, nech sa somnou nebavi, ja dym na nikoho nefukam. A komu sa nepaci, ze sa v krcme fajci, nech nejde do krcmy.
to kolko krabičiek dáš denne preboha ?
@majo Prepááč Ale ty ma NIKDY s cigaretou neuvidíš!