Predstavte si ze dáte ako popis na fotku jeden citát. A niekto by Vám to komentoval : silne slova. Pochopili by ste to tak ze to myslíš ironicky v dobrom alebo ako?
ťa podisujem už len z princípu predstav si že dáš v zoologickej tabuľu s nápisom slony k opiciam a takto aj vypadajú vaše väčšinou prijebané a okopírované citácie ktoré nemajú s fotkou nič spoločné ...ale tak aspoň sa ľudia ako ja môžu zasmiať takže veselo pridávaj aj tu
ano myslel to ako iróniu.
ak nedokážeš vymyslieť k fotke popis, tak tam radšej nepíš nič, než nejaký pridrbaný citát typu "neplač, lebo slzy ti zabránia vidieť hviezdy"
no boha
blvem...
To zavisi od toho, ci by som pridaval k svojej selfie citat z nejakej evitovky, alebo ci by som pridaval k nejakemu vedeckemu/technickemu objavu citat od prislusneho vedca.
fotka uplne o inom, vyguluje oci, tvari sa nezne, alebo zmyselne a citat o tom aky je zivot cenny, ako smiech pomaha, o jedinecnosti, o originalite, o vetre...jemine, len toto nie, nic nepis radsej, alebo pis no... sak co par ludi prekruti oči a zasmeje sa, to je dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak nedokážeš vymyslieť k fotke popis, tak tam radšej nepíš nič, než nejaký pridrbaný citát typu "neplač, lebo slzy ti zabránia vidieť hviezdy"
no boha
blvem...