@mm47 neviem ale ja verim tomu že dobro sa musi vratit neni možne že človek ktory nema štastie ale kona dobro neklame a je čestny tak určite raz sa štastie obrati aj nanho...častokrat sme si s kamaratmi povedali : ako to že ten hajzel stale kona zlo a nikdy sa mu to nevrati...napr.okradli dôchodkyňu a nič s toho nemali policajti im nič neusvedčili...a teraz stale ked ich stretnem tak sa stale smeju a maju skoro všetko čo chcu...
verim že všetko dobre a všetko zle sa vrati
depends. v istej perspektíve to platí. odkedy som vrúcnejšia voči ostatným, nápomocnejšia a láskavejšia ako som bývala, dostáva sa ku mne viac príjemných prekvapení, kontaktov, pracovne-relevantných informácií, pretože ľudia si pamätajú, kto sa k nim správal pekne a myslel to úprimne. samozrejme to však nemá moc zrušiť negatíva, ktoré sa človeku stanú tak či onak.
Myslím si, že človek čo koná dobro je viac pohnutý k vitalizmu..tým pádom sa snaží vnímať len dobro, bezohľadu na to aj keď sa mu stane niečo zlé, snaží sa vo všetkom nájsť to dobro a tak ho aj dostane.... takže usudzujem že to je všetko vo vašej hlave
človek čo robi dobro a chce ho robiť, nerobi ho preto aby sa mu vrátilo a nechce ziadnu kompenzaciu... alebo aby mu to niekto vrátil, alebo čaka od niekoho iného ked pomoholaj on.
to je chyba tak sa nepomáha. Niečo za niečo je rozdiel. A často ked niekomu pomožu a bude vidiet ako sa ma druhy clovek dobre lebo mu pomohol to mu staci. Len to malokto dokaze pochopit.
@topanocka uz len dobry pocit, ktory sa dostavi po cine, ze si niekomu pomohla, je zistnost. ano, ludom rad pomaham, no nenazyvam to nezistnym konanim, pretoze v konecnom dosledku, nezistnym nie je
ak by si niekomu chcela pomoct a nazvat konanie nezistnym, musel by to byt ciste neutralny cin, bez akejkolvek citovej angazovanosti alebo dobreho pocitu, ktory v tebe neskor vznikne
myslím si, že všetko zlé i dobré sa raz človeku vráti, možno nie hneď ani nie tak ako si to človek predstavuje, ale istým spôsobom sa to určite na niečom odrazí
@patrikpierist prečo by sa muselo ... aká sila alebo čo presne spôsobuje , čo to riadi ?
Nič , preto je dosť možné že zlým sa zlo nikdy nevráti ,dokonca priam ešte dobro ich stretne a dobrím sa nikdy nič dobré nestane , aj vo svete je to podľa mňa pekne vidieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
+dobro sa nám nevráti do hodiny, niekedy to príde o niekoľko mesiacov/rokov. Ale príde :happy:
verim že všetko dobre a všetko zle sa vrati
to je chyba tak sa nepomáha. Niečo za niečo je rozdiel. A často ked niekomu pomožu a bude vidiet ako sa ma druhy clovek dobre lebo mu pomohol to mu staci. Len to malokto dokaze pochopit.
Nič , preto je dosť možné že zlým sa zlo nikdy nevráti ,dokonca priam ešte dobro ich stretne a dobrím sa nikdy nič dobré nestane , aj vo svete je to podľa mňa pekne vidieť