Ale ak sa bavime o sude ako pravnej institucii, tak ano. Keby ma nikto nesudi, tak by som pravdepodobne strielal politicku chamrad a ich poskokov, ktori na mne iniciuju nasilie...
minimalne reflektujes svoje konanie uz len ty sama, takze ak by si stratila aj tuto moznost nejakej sebareflexie, tam je k samotnemu konaniu tazke sa nejak vyjadrovat a hladat pricinnost a dosledky
ale ak na to neprihliadam, tak by som svoje konanie nemenil a nekonal inac
@zelinka Tak to by potom bolo dosť ťažké, nie? Nevznikali by nijaké zákony, nepoznali by sme ani nijaké morálne a etické limity, nič? Možno, možno by sa ale aspoň prišlo na to, ako otvorená je v skutočnosti ľudská myseľ bez nánosov dogmatizmu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ak súd v pravom slova zmysle - nejaké stíhanie a tak, možno by som len.. vyskúšala viac vecí .
konala by som inak ak by ma "nesúdili" ľudia, na ktorých mi záleží...teda hlavne rodina asi.
ale ak na to neprihliadam, tak by som svoje konanie nemenil a nekonal inac
tak to nie, ich súd je pre mňa nepodstatný a zradiť Boha, pre tých pohanov, nikdy!!!!......filip