Ahojte, chcem sa opýtať neviete mi poradiť: Mám doma vodnú pismenkovú korytnačku, mám ju už dlhšie a rada by som zistila jej pohlavie a vek.Neviete mi niekto poradiť? Je dosť veľka má cca20 cm
@paulomimoi o korytnackach sice neviem nic (mozes skusit spocitat letokruhy ), ale neda mi sa nespytat - preco by niekto, kto ide niekam daleko na bicykli, mal byt sibnuty?
@nenay ale oni su sibnuta rodina, akoze teraz to myslim normalne, nesrandujem, pan veterinar neni asi az taky sibnuty ked je ok veterinar, ale isto tiez nie je uplne v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Samička má chvostík krátky, plastrón je rovný a predĺžené pazúriky na predných končatinách vo väčšine prípadov chýbajú.
a vek..no to je ťažšie zistiť, záleží od akvarka..
mal som 13 rokov korytnacky a mali 13-15cm.. takže možno môže mať nejakých 25 rokov..viac asi nie..
ale zase pravda, že on bude asi šibnutý po otcovi.. keďže jeho ocko sa vydal na bicykli do Francuzska a sam pan doktor zase do Košíc (je zo západu)
Btw penis nemá?