v Košiciach som ešte nebol, to budem musieť napraviť, ale taká Bratislava je tiež pekné mesto, je tam kopa úžasných pekných miest, len sa treba dívať a nie len vyhľadávať to škaredé a nenávidieť
Kosice dostavaju bod za to, ze to tu uz poznam, mam to tu rada, mam tu svoje oblubene miesta, pekne spomienky..
Bratislava dostava bod za to, ze ju este tak dobre nepoznam a je sanca, ze tam este objavim kopu super miest, zaroven si navstevy Ba pamatam ako tie vynimocne dni, ked to stalo za to a spaja sa to s vynimocnymi spomienkami, citim sa tam ako taky zvedavy "explorer" tuziaci po dobrodruzstve.
Bratislava je menej: rozbita, zaodpadkovana, lepsie tam funguju semafory, viac sa tam stavia, menej ciganskych osadnikov tam byva, je to tam krajsie, lepsie to tam funguje a funkcnost a schopnost zit je to co od mesta pozadujem. Vsetko sa tam da urobit a keby tam neboli niektore mhd spoje take neuveritelne prepchate a byvala by som tam od narodenia ako v ke, bolo by to uplne dokonale mesto.
no budem musiet viac pochodit BA aby som vedel zhodnotit, no zle mi tam nebolo,, len ta doprava tam je taka ze clovek sa musi za hlavu chytat niekedy,, tu v brne taky problem nieje lebo znacky kde je ktora mestska cast su skoro na kazdom kroku cize travite aspon priblizne svoju cielovu lokaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Bratislava dostava bod za to, ze ju este tak dobre nepoznam a je sanca, ze tam este objavim kopu super miest, zaroven si navstevy Ba pamatam ako tie vynimocne dni, ked to stalo za to a spaja sa to s vynimocnymi spomienkami, citim sa tam ako taky zvedavy "explorer" tuziaci po dobrodruzstve.
Vysledok je nerozhodny.