neviem, akú masku "vychytám...." bojím sa, čo vymyslia ostatní.. máme taký zvyk, že každý napíše na takú papierovú "špagetku" nejaký návrh na kostým/masku, a každý ide za to, čo si vytiahne...
@nathalicatko to sú ešte veľmi konkrétne veci, ale skús byť hore spomínaná hmla alebo napríklad mier alebo.... napadlo mi slovné spojenie, ktoré raz musela kamarátka zahrať vrámci pantomímy/šarád/activity a to bohapustá jebačka predstav si, že by si si na papieriku našla to
Tento rok by som šla za Ľadovú kráľovnú takže neviem , nemám rada také obyčajne že zombie, čarodejnica,bosorka,a pla pla. U nás na škole sa každý rok organizuje , minulý rok vyhrala Pipi dlhá pančucha
toto mi pripomenulo, že v poslednej dobe som zatúžila ísť dakedy na nejaký karneval
(a maska by bol najmenší problém, mohla by som prísť hoci i v civile a tváriť sa, že som za čarodejnicu alebo za Wednesday, ale... asi by som vymyslela dačo iné
Minulí Halloween sme mali s tými klasickými čarodejnicami doma, inak úžasná výzdoba z » www.myparty.sk/kategoria/1566/... . Tento rok plánujem kostým Draculaury z Monsters High - konečne super bábiky síce trochu strašidelné pre deti .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» www.kostymy-karneval.cz/kostymy-pro-dos...
alebo piratka, ale nie obycajna, spravila by som si nejaky zombie make-up akoze piratka co vysla mrtva z hlbin
» www.kostymy-karneval.cz/kostymy-pro-dos...
Halloweenska party 2010 - drowka (temná elfka) Triela Tor´lyl
príšerné...
alebo člen cirkvi špagetového monštra - sitko na hlavu a ideš
(a maska by bol najmenší problém, mohla by som prísť hoci i v civile a tváriť sa, že som za čarodejnicu alebo za Wednesday, ale... asi by som vymyslela dačo iné