V nayelektrodome som corla plazmovu telku a vysavac a nikto si nist nevsimol. A ani som nepipala! Skus! Odporucam. Mam zistene, ze kamery tam su len na oko a tie senzory su zvacsa vypnute, aby setrili elektrinu.
@martina123 A pytat sa co odlepit a vytriast aby to nepipalo je podla teba normalne? Ak nepodnetis seba, mozes inych dementov, pripadne dolejes inym odvahy, ze kradnut v obchode je vlastne celkom jednoduche. Kebyze sa len pytas na to, ci ste nieco ukradli, ale ty sa pytas ako. Si predstav, ze nejake decko natrafi na toto forum.
tak keď natrafí nech si decko robí čo chce, všetko je to o výchove, ja nemám potrebu kradnúť ak na niečo nemám nekúpim si to, isto nemám za potrebu do strkať do vačkou a brať z obchodov, a áno, zaujíma ma to si predstav, tiež blbo nekomentujem iným fóra, ktoré mne prídu trápne, takže si nabudúce len pomysli, nikto nestojí o tvoje komentáre a ja už vôbec nie čau @4
Mne forum nepride trapne, ale ty vyzeras ako zlodejka, ked ta to zaujima do detailov. Neviem co sa ma tu snazis vypoklonkovat z fora, ja som vyjadrila svoj nazor. Mna zas nezaujima, ze ta moj nazor nezaujima. Potom ale nechapem preco na mna reagujes ked nechces blbe reakcie, nezakladaj blbe fora.
suhlasim s @onlymasque to forum vyznelo akoby si chcela niečo ukradnut a pýtala si sa na radu ostatných..
potom sa nečuduj že sa najdu take reakcie ktore sa ti nepačia
a omylom si hodiť ponožky do kabelky, ok, to som ešte nepočula
tbh, neviem prečo by malo normálneho človeka trápiť ako niečo ukradnúť, to si zisťuješ v prípade núdze alebo čo? si na to odkázaná?
ja som si raz zo škôlky zobrala malého umelohmotného koníka lebo sa mi hrozne páčil a chcela som sa s ním hrať doma s barbinami ale mala som z toho také výčitky svedomia že som ho potom vyhodila
a k tvojej otázke, nemusíš ani tie štítky s čiarovým kódom dávať dole, keby pípalo všetko čo má čiarový kód tak ďakujem pekne
@10 ponožky do kabelky sú ešte v pohode, brigádovala som kedysi za pokladňou, neverila by si čo všetko sú staré baby schopné si popchať do kabeliek so slovami "hups, to som chcela dať do košíka"
a to mi pripomína, že kamarátka sa raz zabudla, vyniesla z knihkupectva knihu ale nepípala, spomenula si až na opačnom konci nákupného centra ale vrátila ju
Ked som mal 4 roky mama mi nechcela kupit banan v cokolade. Tak som si ho vzal do vrecka. Za obchodom som ho vytasil akoby nic a zacal jest Mama ho potom sla do obchodu zaplatit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
potom sa nečuduj že sa najdu take reakcie ktore sa ti nepačia
a omylom si hodiť ponožky do kabelky, ok, to som ešte nepočula
tbh, neviem prečo by malo normálneho človeka trápiť ako niečo ukradnúť, to si zisťuješ v prípade núdze alebo čo? si na to odkázaná?
a k tvojej otázke, nemusíš ani tie štítky s čiarovým kódom dávať dole, keby pípalo všetko čo má čiarový kód tak ďakujem pekne
@10 ponožky do kabelky sú ešte v pohode, brigádovala som kedysi za pokladňou, neverila by si čo všetko sú staré baby schopné si popchať do kabeliek so slovami "hups, to som chcela dať do košíka"
a to mi pripomína, že kamarátka sa raz zabudla, vyniesla z knihkupectva knihu ale nepípala, spomenula si až na opačnom konci nákupného centra ale vrátila ju
sory