@veronca17 neviem asi mám nejakú porucu ale ešte som nebolau gynekológa aj keď viem že by som mala ísť... normálny cyklus vraj má mať od 21 do 35 dní,ja ho mám taký 17 dňový :/
opováž ísť na privolávačku!!! ja som išla a lutujem to do dnes.... do 17 môžeš čakať... stáva sa to teraz pomenej ale i tak.... spýtaj sa mami kedy mala....
@dzeeejn "Na oddialenie menštruácie je vhodný Lutenyl, rovnako ako Norethisteron alebo Dufaston. Liek začíname brať 3 dni pred začatím menštruácie a berie sa počas celého obdobia až dovtedy, kým potrebujeme oddialiť menštruáciu. Po vysadeni sa dostaví krvácanie, ktoré je o niečo silnejsie ako zvyčajne. Čím dlhšie menštruáciu oddialujeme, tým býva krvácanie silnejšie." ..... ešte jedny tabletky poznám len neviem teraz názov.. čo som brala pred sustredením a potom sa mi uplne upravil cyklus a mávam každých 28 dní...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ešte nie si taká stará, že by to bolo divné.
A počkaj si ešte nejaký rok kým zájdeš k doktorovi.. užívaj času