v troch starych knihach veci co si tam moj otec davno zalozil: znamku, potvrdenie o oprave auta, obal zo zuvacky vyrobenej v ceskoslovensku /zuvacka tam uz nebola /
V robote som mal tupy rezak a uz sa nedal odlomit dalsi diel, prave som si hovoril ze mi treba kupit novy, ked tu hla, novucicky rezak na mna zmurka spod palety
Na kúpaliskách som ako malá bežne pri potápaní zbierala všetky náušnice, náramky, mince, retiazky, prívesky, gumičky z dna bazénu, čo som našla
Predvčerom som našla Iphone (či čo, bolo to niečo od Apple) a ja blbá som ho odovzdala :´( Mohla som mať nový mobil. Toto keď mne sa stane, tak pochybujem, že mi ten môj niekto vráti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
na konci tej výstavy, pri suveníroch, som na jednej lavičke našla kľúčenku s vlakom a s menom "Reece".
vtedy mi to neprišlo zvláštne, ale tento rok som ju zase objavila a...
neviem, je pre mňa akýmsi pozoruhodným spôsobom vzácna.
no nič...ale najkrajšie a najlepšie, čo som kedy našla, je moja mačička
inak...keby tu boli ľudia, čo našli moje stratené náramky a hodinky, tak určite viem, čo by napísali
A netuším, kde sa to medzitým podelo :/
Predvčerom som našla Iphone (či čo, bolo to niečo od Apple) a ja blbá som ho odovzdala :´( Mohla som mať nový mobil. Toto keď mne sa stane, tak pochybujem, že mi ten môj niekto vráti.