Kresli tu niekdo grafiti ? Niekde po stenach a tak ?
Chcel bi som s tim zacat a neviem ako staci mi ked si kupim spreje ?
A neviem ci su moje vitvori pekne ? Tak neaku radu ako ste zacinali mislim si ze to je zaujimava tema Zatedi kreslim iba tak na nudnich hodinach perami a ceruzkami ale kazdi nej
2 , keď to chceš seriozne robiť rob si náčrty doma na papier , kresli kresli a kresli. na fotolog.com bola za mojej éry celkom slušná graffity komunita zo Slovenska ktorá to dosť objektívne hodnotila.
3, nekopíruj iných !
4, vážne premýšľaj či chceš byť umelec alebo ťa len baví striekať sprejom + či ti to stojí za to riziko že dostaneš slušné sankcie a možno pôjdeš sedieť.
dúfam že myslíš grafity, a nie čmáranice a kresli do zošita, z umeleckej kde chodím majú niektoí žiaci dovolené od mesta sprejárčiť v jednom podchode a by si zízal ... - to len tak, že nekresli na steny lebo to zkazíš
myslim ze papiere ti uplne stacia steny nechaj napokoji. hodim tam hocijaku cmaranicu nestoji za to a pochybujem zeby si uz teraz bol taky premakany a originalny ze by si dal nieco na typ banksy-o
ale najprv sa nauc gramatiku lebo by bolo dost trapne ak by si nastriekal na stenu noieco kde by si mal chybu.. potom by prisla teta @najivna a ona by ti tam s cervenym sprejom opravila chybu..
inac teta @najivna vy mate tiez chybu .. ze by TI niekedy..
Podľa mňa sa najprv nauč gramatiku, zisti si čo sú vlastne tie tvoje ,,grafiti", potom si skús nekúpiť žiadne spreje a už v žiadnom prípade to neskúšaj. Nikdy!
Co som spoluziakom ukazoval moje vytvor tak im sa to lubilo Ja si ich kreslim na hodinach SJ preto ta gramatika Venujem sa tomu us 3 roky A preto som sa pital ako stim mam zacat
@kikes666 Skús sa na tých hodinách naozaj radšej venovať tomu, na čo sú určené. A vyhýbaj sa stenám, lebo keby som natrafila niekde na nejaký tvoj výtvor, najskôr by mi zdvihlo tlak, že niekto čmára po stenách a následne by prišlo ďalšie dvíhanie tlaku z tej gramatiky. A ja som zvyknutá mať nízky tlak, neviem či by som jeho dvojité zdvihnutie ešte uniesla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2 , keď to chceš seriozne robiť rob si náčrty doma na papier , kresli kresli a kresli. na fotolog.com bola za mojej éry celkom slušná graffity komunita zo Slovenska ktorá to dosť objektívne hodnotila.
3, nekopíruj iných !
4, vážne premýšľaj či chceš byť umelec alebo ťa len baví striekať sprejom + či ti to stojí za to riziko že dostaneš slušné sankcie a možno pôjdeš sedieť.
ale najprv sa nauc gramatiku lebo by bolo dost trapne ak by si nastriekal na stenu noieco kde by si mal chybu.. potom by prisla teta @najivna a ona by ti tam s cervenym sprejom opravila chybu..
inac teta @najivna vy mate tiez chybu .. ze by TI niekedy..