Ahojte, možno zvláštna otázka.. ale kúpila som si tričko, na ktorom je kríž. Som kresťanka..tak neskôr som sa zamyšlala ci to nie je hriech nosit take tricko. Ten kriz nie je naopak, ale normalne, co si myslim, že by potom mohlo byt v pohode. Ale nie je t
videla som film, kde si posadnuta zena vyrezavala na telo krize. ludom to bolo divne, lebo posadnuti sa krizov boja a vyhybaju sa im. potom si vsimli, ze z jej pohladu su tie krize obratene. mna v takychto pripadoch stale zaujima ako sa to vlastne vnima, ked mas na sebe niekde kriz a sice ho ludia vidia ako kriz, ale smerom k tebe je obrateny.. je to na zamyslenie.
tak hriech to nie je ale veľké kríže sú gýčové, kríž je symbol, nemá byť ako vec na ozdobovanie... dnes mi ani za boha neprichádzajú správne slová, ale snáď ma chápete nie je to zlé, len mne sa to nepáči
nie je to hriech...kríž je navyše prevzatí aj z egyptskej mytológie a kresťania si ho osvojili až v 4. storočí n.l...to že je teraz kríž znakom kresťanstva neznamená že to treba spájať výlučne s tým...
Ty najprv kupuješ, a až potom rozmýšľaš, či to vôbec budeš nosiť? Je každého vec, čo nosí, každopádne to dosť bije do očí. A za hriech by som to určite nepovažoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Boh nepočítal s takýmito tričkami,tak to nezaradil do svojho obmedzovania ľudu. Neboj sa
PS : Najlepšia kamarátka nosí otočený kríž a je kresťanka,síce len na oko,ale je
aj ked je pravda ze v tychto rokoch bol dost boom s takymito trickami, preto si myslim ze uz to nie je len vysada veriacich
aj mne sa pacia, ale prave kvoli tomu krizu si to nekupim
@wind
urcite nie MSTRKRFT
2) kríže na tričkách sa mi vôbec nepáčia
hriech to nie je, ale vyzerá to divne podľa mňa .... a celkovo mi príde divné nosiť veľký flitrovaný kríž na tričku....ale keď sa ti to páči...
(inak je pekné, keby na ňom nič nebolo, chcela by som ho )