Ahojte... prosím vás neviete mi niekto poradiť nejaký dobrý krúžok drama-výchovy alebo divadelnej tvorby v Bratislave? niečo v takom duchu pretože na internete som hľadala a nič som nenašla...chcela by som zistiť či mám na to stať sa herečkou pretože veľa
no.. neviem ti sice poradit dramaticky subor, ale daco s tym konzervatoriom...nepoznam ta a mozno na to naozaj mas, ale co som pocuvala od znamych, ktori boli alebo su este na konzervatoriu tak vacsina mi povedala, ze je to strata casu... tak by si mala nad tym porozmyslat, ze si das strednu skolu nejaku inu, mozno gympel, popri tom mozes chodit na dramatiku, viac sa naucis a na vysku mozes ist umelecku.. ja som to tiez tak urobila, som na gympli, chodim na divadelny a som rada, ze som nesla na konzervatorium.. tak skus radsej o tomto porozmyslat
dakujem za ten dramatický krúžok od septembra sa tam prihlásim takže si vážne myslíš že je lepšie najprv normálna škola napríklad gymnázium a chodiť do dramatického a potom napríklad všmu?...musím si všetko ešte popremýšlať ešte mám čas ale zasa veľa nie
Neviete niekto ci by sa este dalo nejako prihlasit napr. do spominaneho Ludusu aj ked som nestihla prijimacuie skusky? Lebo naozaj nechcem stratit rok..:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov