Chcem sa spytat,ze ci je trapne ak si dievca prve vypyta cislo od chalana...no lebo newiem.Ja mam takeho kamarata,rozpravame sa normalne a tak...proste sa kamaratime ale nemame svoje cislo(je sice pravda ,ze sa este tak strasne dlho nepozname,ale aj tak).
ja som mal tiez kamaratku co sme sa bavili strasne dlho asi tristvrte roka uplne naj baba a nemal som jej cislo az potom ked som ho potreboval lebo sme sa museli dohodnut na niecom tak az vtedy som si ho vypytal lebo ma to dovtedy ani nenapadlo naco by mi bolo
Mayo ma recht. preco by si si ho nemohla vypytat ty? Aj na rande ho mozes pozvat ty, ked to chces. Asi nikdy nepochopim nazor ze chalani by amli pozyvat na rande, chalani by si mali pytat cislo, chalani by mali zacat prvy bozk atd. Ved ked to chces sprav to. Pri najhorsom ti povie, ze nie. Ved nebudes cely zivot cakat, kym sa niekto odhodla.
Dakujem za vase nazory...celkom ste mi poradili,ved ja som si aj chcela to cislo vypytat,ale niektore kamaratky mi povedali ,ze baba by si nemala cislo pytat prva...tak som si ho nevypytala,aby som nevyzerala ako "newiem co".....ale teraz uz je aj tak neskoro,no len som to chcela vediet.
Ja by som chcel vediet kde je to napísané, ze chalan musi od baby pytat ako prví cislo na mobil. Kokotina uprimne fakt. Tak ako moze baba zbalit chalana ako prva tak aj ako prva si moze vypytat cislo na neho. Odomna si uz vypitali babi cislo. Akurad, ze je na nom ci ti ho da alebo neda.
Mayo ten prvy prispevok bol dobry..ja som si vcera vypytala tiez od jedneho chalana cislo a potom mi on povedal ze aj on si chcel tak sranda sme spolu pokecali a tak
V dnešnej dobe sa toho nahovorí, čo by sa malo a čo by sa nemalo a aj tak sa tým nikdy, nikto neriadi, tak nepočúvaj kamarátky a rob ako uznáš za vhodné
musíš počúvať seba a ne ostatných.... veď na tom neni nič keď si prvá opýtaš číslo... v pohode,neska je už všetko normálne ja som sa pýtala svojho xalana či ce somnou xodiť a vidíš,drží to dodnes taažeee ?? sa nebojaj,a veľaa šťastia
55lienka : to si si vypytala cislo od neznameho chalana? wow,no tak na to by som nemala odwahu.
Ja som napisala ze je to kamarat,no ale on sa mi paci a nechcela by som sa s nim stale len kamaratit ,takze tak keby som sa ja jemu mozno pacila tak by si to cislo vypytal on...no ale newa.Mala som si ho teda vypytat,ale potom zistujem ze ja by som mozno ani nemala odwahu si ho vypytat.
Lockey: vedked ste kamarati, tak na co potrebuejes odvahu? Ved on nemusi vediet na ake umysli ho chces A to, ze si ho nevypytal, este neznamena, ze sa mu nepacis. Ako to uz niekto povedal, mozno mu to cislo ani nechyba, kedze sa stretavate pravidelne, abo ma tvoje icq abo tak. Proste ho mozno ani nenapadlo, ze to cislo sa mu zide. Takze ked ho najblizsie stretnes vypytaj si cislo, urcite ti ho da. Kludne ked budete spolu tam nasmeruj temu a mimochodom spomen ,ze ty vlasnte ani nemas jeho cislo... A urcite ti ho da
to su problemy...no dobre dobre, nejdem davat sem kritiku, ok, sa spytaj sama seba: preco som formalna? nevystaci mi spontánnost?
v zivote ti sponannost pomoze tisic raz viac ako formalnost, ktoru ma vecsina ludi, vsak by si medzi nimi svietila, ludia by ta zrali, no samourejme tomu sa musis aj asi priucit, a na to je dobre mat nieco v sebe "blaznive" a spravne okolie, na ktorom vyuzijes tu spontannost, to je tvoj problem a mozo dalsich tisicok ludi, a nie cislo, ktore si bez problemov a nejakych neviditelnych krcov mozes slohnut od kamarata, ci kamaratky(aha tu uz problem by nebol ajjaaaj)
Lockey, Aduliatkodca---sak pohoda normalne som prisla za nim ze ci by mi nedal cislo (nebola som opita) praveze na ten vecer az moc triezva a vpohode to slo ... vdaka
Sak si s nim kamoska tak? Normalka vypytaj v poho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja som napisala ze je to kamarat,no ale on sa mi paci a nechcela by som sa s nim stale len kamaratit ,takze tak keby som sa ja jemu mozno pacila tak by si to cislo vypytal on...no ale newa.Mala som si ho teda vypytat,ale potom zistujem ze ja by som mozno ani nemala odwahu si ho vypytat.
Diky za dalsie nazory.
A ani ja by som odvahu vypýtat si číslo prvá od cudzieho chalana nikdy nenabrala,takže lienka obdiv
v zivote ti sponannost pomoze tisic raz viac ako formalnost, ktoru ma vecsina ludi, vsak by si medzi nimi svietila, ludia by ta zrali, no samourejme tomu sa musis aj asi priucit, a na to je dobre mat nieco v sebe "blaznive" a spravne okolie, na ktorom vyuzijes tu spontannost, to je tvoj problem a mozo dalsich tisicok ludi, a nie cislo, ktore si bez problemov a nejakych neviditelnych krcov mozes slohnut od kamarata, ci kamaratky(aha tu uz problem by nebol ajjaaaj)
Sak si s nim kamoska tak? Normalka vypytaj v poho..
ale od toho trezoru bo úctu by som veru neodmietla