Páčilo sa mi gesto Jána Filca, ktorý povedal že to berie na vlasné plecia. Ale na druhej strane za to môže aj hráči, ktorí nepodávali také výkony ako by mali. Ale prečo? Ved v príprave hrali skvelo, naozaj neviem čím to je. Ale je to aj chyba vedenia. Mali by si všetci sadnúť za okrúhly stôl, prediskutivať z chladnou hlavou, urobiť všetko preto aby sa toto už neopakovalo.No musia chceiť všetci.Moc sa do tohot nerozumiem no toto je moj názor.
@lamirez No jo je to tak, vsetci dokopy mozu urcitou castou za to.
Treba uznat ze bez hracov z NHL/ktori su takmer v dochodku/ je to bieda a nemame hracov ktori by ich nahradili. podla mna treba zmenit podmienky pre mladez a zacat sa viac venovat hokejovym nadejam. ale toto je uz vseobecne zname.
Hmm a Filc robil co mohol, podla mna poskadal muzstvo z toho z coho sa dalo, ale nevyslo. Zaujimave, ked sme vyhrali s Filcom zlato tak ho kazdy vynasal do nebies a teraz ho vela ludi zatracuje. A co mal robit? Na lade su predovsetkym hraci ktori..ale je pravda ze su tam hraci ktorych zavolal trener.
TAZKO POVEDAT NAS HOKEJ JE VELMI ZVLASTNY V TOMTO OBDOBI. CHCE TO ZMENU ALE AKU TO JE VEC VEDENIA.
ale ked sa pozriete na to ze sme mali to najlepsie z europy co mame tak inde nez v hracoch chybu hladat nemozte... videli ste ze nehrali ani hovno.. ziadna ochota..len chaos a bieda..
viac faktorou-zacnem trenerom. on si vyberal hracou do tymu, tak tu zacina jeho podiel na neuspechu na ms. preco napriklad tym, ktory vyhral zakladnu cast extraligi, a aj titul v nej nemal ani jedneho hraca?! z vychodu, ako som si uz davnejsie vsimol, je do reprezentacie velmy daleko. miesto toho su tam hraci z "dier" tak potom aku kvalitu ma extraliga?! asi dost malu. aj ked vo finale som pocuval reci , aka je kvalitna nasa extraliga. hraci- neskutocne precenovani a ospevovany ake su hviezdi a v akich kvlitnich muzstvach/ligach hravaju, ale vysledok sme vsetci vydeli. to co predviedly v zapase z cesko snad nepotrebuje komentar. za taki vykon si postup dalej bi nezasluzili ani zo srandy. mna aj sokovalo ako jeden hrac, meno uz nepametam, po gole, skoro rozbil hlavu brankarovy. no to je ta "uroven". fakt toto bolo sklamanie roka co predviedly za "vykon"(ked nie desatrocia). po zapase z bieloruskom a neskor finskom, som este veril ze sa daju do kopi a zlepsia svoj herny obraz. zial, opak bol pravdou. snad o rok to bude lepsie. osobne davam hlavne sancu a nadej ze na olympiade ukazu sa v lepsiom svetle. aj ked tam budu asi najlespi hraci na svete. lebo tam budu asi vsetci co hraju nhl.
trener...keby nebol taky kkt a nevyberal by hracov ktori su porozhadzovani kade tade po svete cize navzajom sa dobre nepoznaju ani po tej hernej stranke a nie su na seba zvyknuti a tak tazsie hladaju spolocnu "hokejovu rec"...ale to je uz zbytocne o tom teraz polemizovat kazdy vini niekoho ineho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Treba uznat ze bez hracov z NHL/ktori su takmer v dochodku/ je to bieda a nemame hracov ktori by ich nahradili. podla mna treba zmenit podmienky pre mladez a zacat sa viac venovat hokejovym nadejam. ale toto je uz vseobecne zname.
Hmm a Filc robil co mohol, podla mna poskadal muzstvo z toho z coho sa dalo, ale nevyslo. Zaujimave, ked sme vyhrali s Filcom zlato tak ho kazdy vynasal do nebies a teraz ho vela ludi zatracuje. A co mal robit? Na lade su predovsetkym hraci ktori..ale je pravda ze su tam hraci ktorych zavolal trener.
TAZKO POVEDAT NAS HOKEJ JE VELMI ZVLASTNY V TOMTO OBDOBI. CHCE TO ZMENU ALE AKU TO JE VEC VEDENIA.
určite je to masér Malina
nie, srandujem, jasné, že Dzurinda!
ale ked sa pozriete na to ze sme mali to najlepsie z europy co mame tak inde nez v hracoch chybu hladat nemozte... videli ste ze nehrali ani hovno.. ziadna ochota..len chaos a bieda..