@soulbreaker Co neni ? Myslis pritomny moment? Ja viem, ze ten sa stave v mziku sekundy uz minulostou. Ale preco by sa nedalo pren zit? Nemam ziadne plany, vizie a uz ani sny do buducnosti - pochopila som, ze je to dobrou variantou, ako sa vyhnut niketorym sklamaniam, hoci mozno aj radostiam. Pritomnost nie je zla a nie je dobra - je takou, akou ju vnimas, i ked ju nie vzdy mozes ovplyvniť. A ze sa od nej odvija buducnost - to ano, ale nemusim mat ziadne plany, buducnost bude, nech zijem pre cokolvek.
cieľom môjho života ja vytvoriť si moju vlastnú harmonickú- šťastnú rodinu. a pak sa stane môj život cieľom môjho života. takže v skratke, snažím sa o to aby som sa mala čo najlepšie v živote, či to je už po finančnej, duchovnej abo inej stranke. cieľom môjho života je šťastie.
dostat sa na tu vysku co chcem a potom mam uz vsetko jedno..jaaj a este sa chcem dostat do jedneho slovenskeho mesta..len tak zo zvedavosti inak nechavam vsetko na osud
@flussica v prítomnosti máš vždy na výber... a vždy to môžeš svojim rozhodnutím ovplyvniť inak odporúčam ti pozrieť/prečítať si knižku moc prítomného okamihu (mám ju v pdf v češtine keby chceš
@flussica ... pekne to som cchel citat , ako vidim chapes to .... len vela ludi pise ze zje v pritomosti a ani nechape co pise alebo vravi ... ja ze si ripnem ale ako citam neni treba ^^
@flussica ja do politiky na stopercent pojdem ale nedavam si velke sance , lebo sucastou mojej povahy je nerobit ustupky pokial ide o veci v ktore verim a politika na Slovensku je viac menej len o prazdnych sluboch....
@ikuto Kolko ma ta knizka stran? Kto je autorom? Neznie to zle, ale nerada citam dlhe veci v PC, tak by som si ju pripadne pozicala aj v kniznici alebo hocikde, vies. Takze?
všetko, čo potrebujem ku šťastiu. ak hocičo z toho chýba dlhodobo, tak nemá zmysel žiť. aj keď je to asi dosť blbo povedané. proste každá vec z toho má rovnakú váhu a bez nej by to nebolo ono.
zmysel zivota???...nesklamat ludi okolo seba respektive nesklamat viac ludi okolo seba...a mozno mojim zmyslom zivota je nieco ine a klamem teraz sama seba???...neviem ale viem ze na.udoch mi zalezi najme na mojich "vyvolencoch"
moj zmysel zivota je pomahat tym co to potrebuju...chcela by som pracovat v detskom domove (aj napriek tomu ze ma vsetci odhovaraju) , chcem si raz zalozit rodinu -ale to je este vzdialena buducnost a vazne neviem ci je aj zrealizovatelna...chcem vystudovat VS a mat doma psa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
(áno, dáva to logiku
áno mám
@hluzar Priority pripominajuce volebny program . Nechces zalozit na dalsie volebne obdobie vlastnu politicku stranu? (Nieco, ako Paliho Kapurkova??