ja som pocul dakde na ta3 ci na dvojke v jednej diskusnej relacii kde sa zaoberali touto tematikou, ze prave americania sa nejako priplietli do toho, a kedze oni maju plno starosti s fin. krizou a europa ma od toho relativne daleko alebo proste ju nezasiahla az v takom gigantickom meritku, tak sa snazia o to aby to vypuklo aj u nas..sice newem co je na tom pravdy ae nebude to prvykrat co sa do niecoho srala usa.. ..
Kto zastavil plyn USA alebo Rusko?No tak?Kľudne sa mohli dohadovať aj keby plyn išiel nie?A prečo to debili robia teraz a nie v lete?A nechápem prečo to vôbec spravili.Však museli vedieť že im budú hroziť žaloby a straty.Žeby už nebolo toľko plynu?
pozri sa..ja sa do toho nemiesam a je mi to v podstate jedno..len som napisal to, co som pocul..ci uz je to pravda alebo len nejaky vyfabulovany blud..o to sa ja nestaram.. ..
Rusko napadne Gruzínsko - za to môže USA
Rusko zastaví kohútiky - za to môže USA
Vykoľají sa vlak - za to môže USA
Na zem padne meteorit - za to môže USA
Pokazí sa mi auto - za to môže USA
V reštaurácii mi presolia polievku - za to môže USA
Ujde mi vlak lebo som sa bavil s kamaratkou o tom že za všetko môže USA - za to môže USA!
USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA....
jediny kto moze za situaciu, ktora nastala na slovensku alebo v bulharsku(jedine dve 100% zavisle krajiny od ruskeho plynu, ak by nahodou niekto nevedel) su vsetky doterajsie vlady danych statov...za to ze im pojem diverzifikacia zdrojov asi nic nehovori...je nepredstavitelna naivita byt 100% od niekoho zavisly...a potom to tak vyzera... niekto si postavi hlavu a v bulharsku mrznu, tuna nam pekne krasne stagnuje ekonomika, podninky obmedzuju vyrobu, prepustaju( sucast aj ekonomickej krizy, ze ktoru isto niekto moze. myslite si, ze aj USA, ked su tuna v tejto diskusii popularne . A nasa vlada hovori, ze sa nemame preco bat, ze vsetko je v pohode, ze sa to vyriesi...ale co vyriesi EU, resp. SR v boji s takym tvrdohlavym narodom ako je rusko to veru neviem. Ak by sme neboli 100% zavisly, nemuselo by nas zaujimat nejaka trapna detska hadka medzi dvomi malymi chlapcami niekde so sidliska, co sa hadaju o svoju oblubenu hracku.... a teraz na mna nakricte
a ak si mam vybrat kto za to moze, z tych 2 vacsou mierou...podla mna rusko...lebo si dokazuje,ze moze ovladat celu europu...pacilo by sa vam osobne keby vam chceli cenu plynu skokovo zvysit o cca 350 dolarov zo dna na den??? keby rusi dali podmienky, ktore sa daju splnit a bolo by tam postupne zvysovanie ceny plynu, ukrajina podpise...podla mna...ale to su len spekulacie...
nemožno sa na to pozerať tak, že na vine je: Rusko/Ukrajina/poprípade USA.. je to jednoducho biznis, keď za plyn nedostanú peniaze tak je podnikateľom jedno komu čo stopnú, ide o ich peniaze, je to smutné, ale tak s tým ťažko niečo narobíme
za vsetko moze BOH, keby nam nadelil tucne zasoby ropy a zemneho plynu, tak by sme taketo veci vobec nemuseli riesit a vsetci by sme boli kraaasne bohatiii
ja sa skor prikláňam k Rusku, lebo táto situácia by sa dala riešiť aj úplne inak, ale potrebujú niekoho vystrašiť a dokázať si niečo... Ukrajina vyzerá byť z nášho pohľadu možno väčší vinník, ale presne to chcelo Rusko dokázať pred celou Európou... Riešiť si svoje problémy prostredníctvom ostatných nevinných je od Ruska veľmi neférové!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
no Ukrajinci, ale tiež ich musel niekto podporovať (USA)
ale podla mňa za to môžu židobolševický marťania s vešiakmi v prdeli financovaní CIA
Rusko zastaví kohútiky - za to môže USA
Vykoľají sa vlak - za to môže USA
Na zem padne meteorit - za to môže USA
Pokazí sa mi auto - za to môže USA
V reštaurácii mi presolia polievku - za to môže USA
Ujde mi vlak lebo som sa bavil s kamaratkou o tom že za všetko môže USA - za to môže USA!
USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA....
USA hýbe svetom
Ale niesom úplne istý vinou USA v tomto prípade. Prsty trochu možno, ale nie plná vina.
za vsetkych je putin
@kacenka002 to by bola fajn výmena...