Kto je tu dobrý bloger okrem pubertaslatinocelneho a majajaj?
Dostala som chut citat blogy. Asi tu uz zalozili take forum, ale ja za to nemozem, ze to nesledujem. Ked mi daco odporucite, budem velmi rada. Ale nepiste kamaratov, aby ste sa zaliskali. Potom to nie je prave kamaratsvto, vedeli ste? Dakujem krasne.
no neviem....endre-silentname som necital, ale cakal by som, ze to bude prilis seriozne...etelnair podla fora je pako, takze to by mohlo ist. urcite si pozri Prckooo ale to je len taka sranda, on ani o tom nevie, ze je to sranda. ale hlavne tikalok - ten ma tlak blogy a presne nas styl (alebo jeho
@etelnair Hej, neskor som si vsimla, ze nepises (skoda).. A chcela som aj dopisat, ze tam sa hodne docita, ale tak... (no ak by si pozrela vsetky Tvoje diskusne prispevky, celkom nahradzajuce fulkciu blogov, zaiste by bola spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a este urcite niekto, ale musela by som sa pozrieeet
a skus Etelnair-a
jedni z mojich naj
/ @mensrea
je tiež do dobrý. A kto taký ešte... Nik mi nenapadá Počkaj... @chiflada
@dudri
... Ale tí najlepší sú skôr takí sviatoční pisatelia :/
a ponej nastupila-@grietusha
a zo začiatkov si ešte pametam čo stale bloguje je-@sarah_whiteflower
a medzi muzov asi-@mayo
to je asi vsetko aj ked asi blogerov dobrych je tu viac len tito ma niako uputali viac...
mne napríklad chutí autobusový princ od @zuzulka98711
( )
jo, a @mixelle , hlavne staršie veci.
Po umeleckej stránek sú tu dobrí - @athelasil , @bluepanter , @kat , @lucyly , @metallaby
Ak chceš historické a záhadologické články, odporúčam Ti seba @IvLu
ale inak na teba nikto nemá vo faktografii histórie, to sa musí uznať