mne sa z tychto co tam ostali najviac paci smajda,aj ked nebol moj favorit ...chodur sa tam podla mna nehodí...,a je to kazdeho nazor vacsine ludi sa paci,no ja by som si jeho cdcko nekupila nudilo by ma,a keby to malo byt nebodaj tanecne dvd tak si dam satku na oci =oD
dominika, ale drzim palce aj bendigovi, aj ked je taky, aky je, ale spieva pekne chodur vie samozrejme tiez spievat, ale mna osobne uz nudi. a mirko je velky showman, ale odťál poťál
ked som uvidela tu prvu dvanastku najradsej by som vyradila totalne vsetkych slovakov co tam boli lebo boli uplne onicom nezaujimavy ziadna charizma, nudny aaatdd....a to som slovacka vybrali proste hroznych slovakov ti co tam mali fakt na superstar tych vyhodili smiesny porodcovia zato ze snimi boli niake problemy a nechali tam bezproblemovych priatelskych nudnych slovacikov ..uz co si onas cesi musia mysliet ...a smajdaa blee stara hm uz ani nevem ako vizera taka je nevyrazna . a choduur je taky chutny ze sa mi uz zneho toci hlava on je sice cech viem ale uz mi jeho hlas trochu lezka na nervy ..ale tak budem pozerat dokonca ktory stych tutmakov vyhra. ...a co dnes vypadol bendig to ma dost nasralo ten bol este jediny taky co ma fakt trochu bavil ..co uz no uvidime ale myslim ze ani jeden znich neni superstar nech si vyhra tooolko milionov je to podvod cele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov