ja osobne si myslím,že jednoznačne Popoluška (nikto sa jej nesnažil zbaviť a ani nemusela uspokojovať potreby 7 trpaslíkov atď.),aj keď je to veľmi diskutabilné,pretože obe nemali na ružiach ustlané
co ja viem.. ale cely zivot upratovat... snehulienka sa hrala na domacu pani len ked bola pri trpaslikoch... zato popoluska az kym ju nevyslobodil princ...
a snehulienka si potom dozicila aj poriadny odpocinok a este sa aj uistila, ze ked zomrie bude ju niekto oplakavat... podla mna snehulienka..
sakra,prečo majú všetci iný názor ako ja? je síce pravda,že Snehulienku malo rado tých 7 trpaslíkov,ale určite len preto,lebo vždy,keď sa vrátili z práce mali pripravenú teplú večeru,poupratované a vďaka nej si žili ako prasce v žite...a je jasné,že za ňou plakali len preto,lebo im prišlo ľúto,že už nebudú žiť tak ako so Snehulienkou
viete čo to bolo uspokojiť 7 trpaslíkov veď tá ju mala rozmrdanú na kašu ale zasa popoluška šňupla granko do päty a videla haluze v bukviciach podľa mňa sa má vždy dobre princ alebo to zrkadlo
Alebo Šípková Ruženka...tá len drichmala, síce po 100 rokoch musela mať nepekné preležaniny, ale aj tak sa našiel nejaký zúfalý princ, ktorý ju obšťastnil...
10.btw,keď sme už pri tých princoch,ten,čo prebudil Snehulienku bol nepochybne nekrofil,keďže vlastne pobozkal mŕtvolu!a uznajte,chceli by ste žiť s nekrofilom?
aj ja si myslim, ze snehulienka viac si vazila zivot, ked bola klinicky mrtva niekolko dni ale popoluska si zase viac vazila, ze sa stala princeznou, lebo bola chudobna
Snehulienka! Tolko chlapov sa okolo nej tocilo...este aj zazila adrenalin ked ju otravili... Oproti nej mala Popoluska nudny zivot..ale..cest jej pamiatke..
tak urcite snehulienka sedem trpaslikov a este k tomu jeden princ a vsetci sa isli posrat ked umrela a preto porusili zakony zivota a ozivli ju a nakoniec bola super kocka a popoluska??? tu chcel len jeden princ a nerobil okolo nej tolko bordelu....
@2 to sa mýliš že snehulienka sa boladomácou pani len pri trpaslíkoch ona bola síce princezná ale jej mama zomrela a macohca ju nútila k domácim prácam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a snehulienka si potom dozicila aj poriadny odpocinok a este sa aj uistila, ze ked zomrie bude ju niekto oplakavat... podla mna snehulienka..
Takže: Popoluška si žila lepšie!
Takí netypický chlapi, chlapíci