Podľa mňa to majú ženy ľahšie, nemusia niť vedieť, stačí keď sa s niekým vyspia a hneď získajú prácu, partnera, peniaze... muži musia pracovať a snažiť sa. A nikde nieje napísané že raz musí mať dieťa, a tá menštruácia sa dá tiež odstrániť operačne
To je forum pre mna , ta určite ženy jednoznačne !!! muži su len príživníci a ženy využívaju , mám pocit že som to už písala ale preistotu to zopakujem a dodám česť výnimkám
jak tak vidim, ty sa bojis bolesti. Asi pretoudavas nasledovne dovody:kazdy mesiac mame svoje dni,musime si davat pozor aby sme neotehotneli,pred porodom su obrovske bolesti,ze sa to ani vydrzat neda,nosit 9 mesiacov dieta to neni sranda
- k tomu len tolko, ze tiez nie je sranda sa vycurat s rannou erekciou
a tieto:starat sa o deti o domacnost... rly? pri rozvode mozes nechat deti do opateri aj otcovi, to len ked deti chcu obaja sa dava matkam. inak sa o deti staraju obaja, pokial zenska nie je zenska v domacnosti. Ale tento tvoj problem vyriesis tak, ze pojdes makat aj ty.
@lentakmatonapadlo nemozes pisat ze zeny kvoli kramom a detom pre pana jana !!! je to normalna vec prirodzena ..... . Podla mna kazdy jeden clovek ktorý zacina zit , chce sa osamostatnit , dosiahnut nejake vzdelanie , nejaky uspech , clovek ktorý ma nevyliecitelnu chorobu a podobne . Kazdy jeden z nas ma problemy a ma to v zivote tazke ved o tom ten zivot aj JE !!! a je len na nas ako sa snim popasujeme
Je to narovnako . Aj ženy musia pracovať, aj muži musia pracovať, aj ženy sa musia starať, aj muži sa musia starať, aj ženy majú svoje problémy, aj muži majú svoje problémy.
clovek ktory ma zdravotne, psychicke, rodinne ci financne problemy a je jedno ci to je muz alebo zena; to tehotenstvo, kramy, u muzov zarabanie a hlava rodiny su len take kokotiny co tu riesis
O___________o toto je čisto ten feministický názor, že ženy robia všetko, dobre netvrdím opak ale od pradávna majú ženy postavenie v domácnosti, pretože to lepšie vedia ako muži, - muži sa majú o tú domacnosť materiálne a finančne postarať- myslím, že to tiež nie je zanedbateľné a všetko má svoje miesto. Nikto z pohlavia to nemá v živote ťažšie, záleží od jednotlivca- človeka ako sa s okolnostiami vysporiada, to tehotenstvo- to si teraz mám všetci povinne povymieňať pohlavné orgány a muži si majú dať maternicu, či čo? Tak to je, ale to neznamená, že to má niekto ťažšie alebo ľahšie.
muzi to maju tazsie....kazdy mesiac ked mate svoje dni si musime odopierat sex, dnes uz existuje dost rozsirena antikoncepcia, preto niektore dievcata sulozia hlava nehlava, lebo uz sa nemusia bat, ze otehotnia, na porodne bolesti sa uzivaju lieky na zmiernenie,...
My muzi si musime vsetko ziskat vlastnymi silami a nie telom ako vy zeny....vy si ani neuvedomujete, aku ma vase telo "moc", staci, ze ste pekne a vacsina muzov vas hned zacne obletovat LEN kvoli tomu, ze ste pekne...muzom sa to staca velmi zriedka, dalej vdaka svojmu telu kopa muzov pre vas urobi takmer cokolvek, vdaka svojej pi*ke dostanete pracu, zvysenie platu, vystudujete univerzitu a pod., cely vas zivot je len o vyuzivani vyhod pri rozdavani vasho tela roznym muzom..cest vynimkam!!..zeny to maju lahsie vo vztahoch, sexe (ak chcete sex, nemusite sa vobec snazit v podstate), pri rozvodoch, v spolocnosti, lebo muzov kazdy vnima ako necitlivych uchylakov, a zeny ako citlive, krehke stvorenia, ale opak je pravdou ..a hej, takisto pachane nasilie na muzoch si ospravedlnujete, ze je to chyba muza, ze sa nechal, ale v pripade nasilia na zenach to nie je chyba zeny, ze sa nechala, ze nezavolala policiu, to je zase chyba muza, ze je necitlivy tyran...a este by som sa vedel rozpisat, ale musim odpisovat na TSky
@orfea2 zeny nie su skarede...okolo 20 je skoro kazda uz oj*ana ak chce to z vlastnej vole (videl som fakt take pripady, a neveril som, ze nie su panny), ale okolo 30 uz suhlasim s tym, ze to maju tazske skarede zeny.....a skaredi muzi to maju tazsie tak do 30....seriozne, okolo 20 skaredy muz nema sancu na sex ani so skaredou, potom uz je to ale pohodicka.......
@meiram dakujem, ze si mi potvrdila, ze mam pravdu...vy zeny z nejakeho divneho dovodu vsetko zvalujete na muzsky pohlavny organ akokeby vy ste sa neriadili svojim pohlavnym organom, hlavne pri vybere partnera, a potom to aj tak vyzera...kopa slobodnych mamiciek
@maximax nie, tým pohlavným orgánom som myslela teba, ale dúfala som, že to pochopíš aj tak... ale od človeka, čo mohol vypustiť zo seba tie vety som to asi nemala očakávať, keďže všetko sa podľa teba riadi len pohlavnými pudmi...
@meiram pochopil by som to, keby si aj vedela rozumne sformulovat vetu, a nie pouzit spojenie "jeho pohlavny organ", vies, ale vidim, ze viac pouzivas vaginu ako mozog, takze ani sa nad tym nepozastavujem.......
ten/ta, co sa spolieha na druhych, a nie na seba ...ako si zivot spravime, taky ho budeme mat, samozrejme treba sa zmierit s tym, co sme dostali do vienka pri narodeni ...a hadam nemoze niekto povedat, ze zeny to maju tazsie kvoli menstruacii, ved ani muzi, ani zeny za to nemozu, to akokeby chlap povedal, ze o to ma v zivote tazsie, lebo ked uvidi desne sexi zenu, tak nedokaze logicky rozmyslat kvoli prekrveniu genitalii.........
všetci majú stále potrebu sa stále sťažovať, kto je na tom horšie a pri tom každý sa chce mať len lepšie... nie len ženy vs. muži, ale napr. každý hovorí, že jeho škola/fakulta je najťažšia a všetky ostatné sú ľahké a nič tam nerobia a pri tom tie ostatné neskúsil... to isté so zamestnaním, jedni nadávajú na druhých, že nič nerobia a koľko zarábajú
wtf ľudia... prečo sa predbiehate v tom, že kto má ťažší život? to je teraz cool byť za utrápeného pred ostatnými?
@meiram moznoze si sa este spravne nezorientovala ..nejde o pouzitie slova muz/muzsky, ale o slovo "jeho", ale ok...najlepsie je to sformulovat tak, ze to ma viac vyznamov, a potom si podla situacie vyberies ten, ktory sa ti hodi, ze?
...co ty vies o skutocnych muzoch?..ty sama nie si skutocna zena, tak len sa strapnujes
@maximax nie, len si myslím, že mi ľudia vedia čítať myšlienky a hneď chápu čo chcem povedať (vtip)
no nie som skutočná žena, pretože som ešte len dievča...
hlavne viem, že skutočný muž má v úcte ženy, ale ty sa o nich vyjadruješ ako o šľapkách, ktorým stačí len pohnúť kundou a vualá...
ale povedz mi, koľko takých žien si v živote stretol? alebo je to celé len niečo, čo si namýšľaš bez prechádzajúcej skúsenosti? len toto chcem od teba počuť
Nechcem si teda zastávať mužov, ale teda môj muž to má oveľa ťažšie ako ja Moja povinnosť je starať sa o blaho manžela, lebo ho lúbim. Od práce sa nepretrhnem. Máme malí byt a navariť tiež občas neni problém, lebo aj tak každý je v práci. Bolesť pri pôrodoch je samozrejmá a večná ako zem sama. Z toho strach nemám, som si už 15 hod. bolesti prešla a prežila som to D SOM TU: Muž totižto skutočne musí makať v dvoch zamestnaniach aby sme mohli žiť na úrovni. NIe sa ťahať z mesiaca na mesiac. Samozrejme i ja pracujem. Máme dieťa a staráme sa o neho spolu. To dieťa vyžaduje školku, školu i opateru, lásku i ochotu dávať i prímať.Okrem toho, že chudák dobehne hotový z práce, hned uteká do druhej, lebo musí dnes sa musí, nie chce. Ak žiješ v Blave či Prahe, je to priorita ako to, že každý den ideš na wc...a robí to pre nás, pre svoje princezny, ktoré chcú nové handry, vône a dovolenku v lete...robí to preto, lebo nás miluje a dal by za nás posledný dych. Muž to má ťažšie..lebo ženy skutočne ani netušia akú veľkú silu skrývajú v sebe....
@flysser nalejme si cisteho vina?! Ano! Ved kolkokrat je to tak, ze zena este plati dlhy za muza, lebo je to gambler alebo pijan kt vsetko utrati.. a naokolo mam vela vztahov naokolo a aj z mojho zivota hovorim, nemaju vacsinou bohatych frajerov a ani ziadna z mojich kamaratiek a ani ja.. a kolkokrat som este poziciavala frajerovi, lebo nemal peniaze vtedy, a aj byvalemu som uz pozicala, samozrejme vratil, a viem o tom, ze aj kamka musela pozicat frajerovi lebo mal blbu matku kt nechcela zaplatit oznamka. Takze to o com ty hovoris, je skor vynimka. A to ze uz niektori chlapi so vyberaju zamestnankynu podla toho ci im da alebo nie, to je uz ak jeho vec, vasa sprostost. Ale v mojom okoli som zatial videla iba ten prvy pripad, kedy je muz na obtiaz a zena sa oho stara.. takze tvoj argument je irelevantny, kedze sa tyka mensiny, velmi malej mensiny a pravidlom skot byva, ze je malo zien na vysokych poziciach pracovnych...
Ako nehnevaj sa, mávame krámy, sú s tým spojené bolesti, ja osobne o tom niečo viem, ale napr. to s tehotenstvom si úplne vedľa. Neviem, či si to postrehla, ale existuje niečo také ako antikoncepcia. To je, čo!? Ak nevieš, o čo sa jedná, dobehni, ukážem Ti to naživo.
S pôrodom-rodila si? Vieš, aké to je? Ak áno, tak vo veku, ktorý máš uvedený, je smutné porodiť. Moja mamina má mňa a brata, pýtala som sa, či rodila ako v amerických filmoch, či jačala na celé mesto a chcela zabiť otca. Povedala, že pokojne si zavolala sanitku, zavolala babke, aby, keď rodila brata, ma prišla vyzdvihnúť atď. Keď rodila mňa, šla PEŠO do nemocnice. Je to individuálne. Ale ak budeš mať takéto IQ ako prezentuješ teraz, odporúčam nemať deti.
Na margo domácnosti: ak si nájdeš idiota muža, ktorí Ťa bude brať ako slúžku, samozrejme, že starať sa o dieťa a domácnosť nebude sranda. Ak si nájdeš rozumného chlapa, určite to bude fajn.
A byť chlapom tiež nie je ľahké, tak láskavo si daj dokopy dve a dve, alebo sa daj k feministkám.
@gothicpoethic inak napriklad ja osobne antiku brat nemozem, lebo beriem ine velmi tazke lieky, bohuzial. Mam to napisane aj v pribalovom letaku. A osobne poznam jednu babu, ktora mala kvoli antike zdravotneproblemy, nie je to sranda a len tak, ze dam si antiku...
S tým sa nedá nesúhlasiť. Muž, ktorý má doma rozmaznané ženy, ktoré od neho ako prioritu potrebujú kopu peňazí a nie ani tak jeho prítomnosť, to má skutočne ťažké. A nemyslím si, že hlavný dôvod je veľa práce.
podla mna skaredı ludıa to maju v zıvote tazke a peknı ludıa lahke
ale nıe nevıem podla mna to je narovnako a teraz co ze mame menstruacıu krıste? to sa vsetky zeny musıa takto lutovat ? a ked nehcete otehotnıet tak neotehotnıete .... ach boze !
Podľa toho čo som stihla spozorovať počas mojej existenci si myslím že to majú muži ťažšie oni sa musia starať o zabezpečenie rodiny..pracujú a tak.. žena v domácnosti varí upratuje atď... keď máte deti tak to čiastočne robia za vás a vy si v pohode domova môžte čítať kukať telku etc Som rada že som žena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Aj keď @dee99 bude tvrdiť opak
lebo on to vidí tak,že diefčátko keď roztiahne nohy má všetko O.o
To je jeho myslenie...
Z toho teda vyplýva,že ťažšie to majú muži
*ťažšie
ale keby som si mohla vybrat, asi by som chcela byt chlapom
Aha,ďalší !
Jurko Jurko !!!
a uprimne si myslim, ze muzi to maju v zivote tazsie
tu toho je popisane dost
myslím že muž a žena sú tu (stvorený) jeden pre druhého a jedine spolu sú plnohodnotná bytosť.
kto nemá svoj pár, ten to má ťažké.
tak.
jak tak vidim, ty sa bojis bolesti. Asi pretoudavas nasledovne dovody:kazdy mesiac mame svoje dni,musime si davat pozor aby sme neotehotneli,pred porodom su obrovske bolesti,ze sa to ani vydrzat neda,nosit 9 mesiacov dieta to neni sranda
- k tomu len tolko, ze tiez nie je sranda sa vycurat s rannou erekciou
a tieto:starat sa o deti o domacnost... rly? pri rozvode mozes nechat deti do opateri aj otcovi, to len ked deti chcu obaja sa dava matkam. inak sa o deti staraju obaja, pokial zenska nie je zenska v domacnosti. Ale tento tvoj problem vyriesis tak, ze pojdes makat aj ty.
Podla mna zenske a dovod je ich milion.
My muzi si musime vsetko ziskat vlastnymi silami a nie telom ako vy zeny....vy si ani neuvedomujete, aku ma vase telo "moc", staci, ze ste pekne a vacsina muzov vas hned zacne obletovat LEN kvoli tomu, ze ste pekne...muzom sa to staca velmi zriedka, dalej vdaka svojmu telu kopa muzov pre vas urobi takmer cokolvek, vdaka svojej pi*ke dostanete pracu, zvysenie platu, vystudujete univerzitu a pod., cely vas zivot je len o vyuzivani vyhod pri rozdavani vasho tela roznym muzom..cest vynimkam!!..zeny to maju lahsie vo vztahoch, sexe (ak chcete sex, nemusite sa vobec snazit v podstate), pri rozvodoch, v spolocnosti, lebo muzov kazdy vnima ako necitlivych uchylakov, a zeny ako citlive, krehke stvorenia, ale opak je pravdou ..a hej, takisto pachane nasilie na muzoch si ospravedlnujete, ze je to chyba muza, ze sa nechal, ale v pripade nasilia na zenach to nie je chyba zeny, ze sa nechala, ze nezavolala policiu, to je zase chyba muza, ze je necitlivy tyran...a este by som sa vedel rozpisat, ale musim odpisovat na TSky
alebo tento gif
tak tu nechám oba
alebo @17
vieš, zdalo sa mi nevhodné použiť 2x slovo muž/ský v tej istej vete, nabudúce to budem formulovať tak, aby si ma nemal problém pochopiť -.-
tak teda tú @38 nemohol povedať skutočný muž, ale *****
wtf ľudia... prečo sa predbiehate v tom, že kto má ťažší život? to je teraz cool byť za utrápeného pred ostatnými?
...co ty vies o skutocnych muzoch?..ty sama nie si skutocna zena, tak len sa strapnujes
no nie som skutočná žena, pretože som ešte len dievča...
hlavne viem, že skutočný muž má v úcte ženy, ale ty sa o nich vyjadruješ ako o šľapkách, ktorým stačí len pohnúť kundou a vualá...
ale povedz mi, koľko takých žien si v živote stretol? alebo je to celé len niečo, čo si namýšľaš bez prechádzajúcej skúsenosti? len toto chcem od teba počuť
@0
- davat si pozor aby ste neotehotneli .. tu si staci davat pozor aby si sa nevyspala s deb***
A ked berieme cloveka ako BIOLOGICKU BYTOST, zeny to maju tazsie
Ako nehnevaj sa, mávame krámy, sú s tým spojené bolesti, ja osobne o tom niečo viem, ale napr. to s tehotenstvom si úplne vedľa. Neviem, či si to postrehla, ale existuje niečo také ako antikoncepcia. To je, čo!? Ak nevieš, o čo sa jedná, dobehni, ukážem Ti to naživo.
S pôrodom-rodila si? Vieš, aké to je? Ak áno, tak vo veku, ktorý máš uvedený, je smutné porodiť. Moja mamina má mňa a brata, pýtala som sa, či rodila ako v amerických filmoch, či jačala na celé mesto a chcela zabiť otca. Povedala, že pokojne si zavolala sanitku, zavolala babke, aby, keď rodila brata, ma prišla vyzdvihnúť atď. Keď rodila mňa, šla PEŠO do nemocnice. Je to individuálne. Ale ak budeš mať takéto IQ ako prezentuješ teraz, odporúčam nemať deti.
Na margo domácnosti: ak si nájdeš idiota muža, ktorí Ťa bude brať ako slúžku, samozrejme, že starať sa o dieťa a domácnosť nebude sranda. Ak si nájdeš rozumného chlapa, určite to bude fajn.
A byť chlapom tiež nie je ľahké, tak láskavo si daj dokopy dve a dve, alebo sa daj k feministkám.
Alebo sa zabi. To bude naistejšie.
ja len že je to tak 50 na 50 ale.. ale.. viď hore
Ja si myslím, že obe pohlavia to majú tak isto...je to blbosť hovoriť, kto to má na svete ľahšie či ťažšie...
No tým, že si odpovedal, že muži to majú ťažšie, si si úplne nahral.
@lenysss
S tým sa nedá nesúhlasiť. Muž, ktorý má doma rozmaznané ženy, ktoré od neho ako prioritu potrebujú kopu peňazí a nie ani tak jeho prítomnosť, to má skutočne ťažké. A nemyslím si, že hlavný dôvod je veľa práce.
ale nıe nevıem podla mna to je narovnako a teraz co ze mame menstruacıu krıste? to sa vsetky zeny musıa takto lutovat ? a ked nehcete otehotnıet tak neotehotnıete .... ach boze !
@orfea2 nesuhlas, skaredi chlapi to maju (mame este tazsie
a su fizicky slabsie tak si musia davat viac pozor atd...
aj ked dost casto nechpem ich zmyslanie.....