Andelé světla alebo podobná sekta. Tiež je tu málo Maďarov, nejakého poriadneho nacionalistu by sme potrebovali aby to tu žilo.
Tiež by som ocenil ak by tu boli takí čo by sa držali nejakej role (arabský šejk, pirát, atď).
Blízko k tomu mal dokonalygentleman.
mne tu chýba viac striktných logikov a pseudo-nad človekov čo uznávajú vyššie hodnoty-vyšších hodnôt ... a viac logicko-krásno-umelecky-vysoko hodnotno-romantických žien
mne chýba waldorfova
ale inak veľa skupín tu nie je zastúpených .. o žiadnych tmavších spoluobčanoch tu neviem, nejakí tí neonacisti, židia, metalisti .. či to tu nepoznám??
@alohomora
Minimálne jedna cigánečka tu je, akurát si nespomeniem na nick. Náckovia boli ale už sa odsťahovali.
Metalisti tu tiež sú, jeden z nich napríklad stále rieši aké je Rusko super a Amerika zlá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Tiež by som ocenil ak by tu boli takí čo by sa držali nejakej role (arabský šejk, pirát, atď).
Blízko k tomu mal dokonalygentleman.
@misko27 co si?
@laurikaaa mne nie, lebo je arogantnejsi nez ja
@laurikaaa netaraj, ved je starsi od teba.. a ty podla tvojich slov len s mladsimi
Ja si myslím že je tu dosť takých žien vo veku 18-20 rokov, sú naozaj veľmi inteligentné, akurát sa pomerne málo prejavujú.
» www.survio.com/survey/d/B9O7A3...
@mojdedo to ti ťažko poviem, ale verím, že áno ďakujem
@kokotferencik
ale inak veľa skupín tu nie je zastúpených .. o žiadnych tmavších spoluobčanoch tu neviem, nejakí tí neonacisti, židia, metalisti .. či to tu nepoznám??
nackov tu uz bolo dost, zidov neviem ako spoznas na forach O_o, metlakov je tu dost
Minimálne jedna cigánečka tu je, akurát si nespomeniem na nick. Náckovia boli ale už sa odsťahovali.
Metalisti tu tiež sú, jeden z nich napríklad stále rieši aké je Rusko super a Amerika zlá.