celkovo telo..postava,ramena,rit...celkova stavba........ale ked sa chlapca dotykam na dakom mieste tak ma to najviac vzrusi na baklazane ako povedal Pawlo
Hm ja som bi. tak tej 29. ja som to zistil tak že ma pritahoval slopužiak a teraz už aj iný spolužiaci , niektorý kamoši atď. A tiež baby stále a vie to celé moje okolie okrem učitelov a rodičov Zobrali to dobre. Robia si srandu z toho ale je to vydžatelné a je to aj zábava.
a k tym heterakom , svata pravda, preco vas sem laka chodit, co sme snad nieco exoticke, my sa nehrabe do for k vam tak skus iniciativne zalozit forum sam/a a nie chodit do G&Bi hlavne ak si homofob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Dúfam že to nebude ,,baklažán,,
zas sem pisu baby....... no ved neva..sice mate svoje fora......ale vola sa to Gay a bi fórum....čakám názory gay a bi chalanov
Prečo myslíš, že chalanom sa na chalanoch páčia iné veci ako sa páčia babám na chalanoch?
o to nejde ze by sa chalanom na chalanoch pacilo nieco ine...ale proste je toto forum pre gay a bi chalanov.......vy - heteraci mate svojich for dost
a k téme: najsexi časť? to som nikdy nevedel posúdiť, jednoducho ma priťahuje alebo nepriťahuje páči alebo nepáči možno tak ruky ale nesom si istý
Spat k teme... Ked sme kedysi boli spolu a spominal preco je gay, spomenul jednu vec co ho najviac zrusovala na chalanovi... a to bol hlas...
chcel by som sa spytat ako si zistil že si gay ??? a vie tvoje okolie ako si orientovany? a ked ano ako to zobraly
a k tym heterakom , svata pravda, preco vas sem laka chodit, co sme snad nieco exoticke, my sa nehrabe do for k vam tak skus iniciativne zalozit forum sam/a a nie chodit do G&Bi hlavne ak si homofob
hlas xD
ruky
prdelka
vlasky
x)