No neviem neviem.. Podľa mňa to nie tak vždy je. Som videla jednu babu, ktorá sa namaľovala tak, že vyzerala úplne inak, než keď sa odmaľovala. A cielene sa tak maľovala, lebo..v skutočnosti nebola najkrajšia. Mala škaredú pleť, veľký nos, tenké pery. A namaľovala sa tak, že nos bol naoko menší, pery trochu plnšie a vyzerala lepšie.
A osobne ma netrápia fotky bez make-upu s divnými výrazmi na tvári. Akokeby ste také fotky vy nemali. Nemyslím si, že je niekto škaredý len preto, že ho niekto odfotí s trojdňovou kocovinou o siedmej ráno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
srsly?
koniec debaty
ale popravde neviem ty kks, ja moc neriesim ich krasu, pekne su vsetky viacmenej, mna viac trapi ako vedia remeslo
Nehlasovala by som za žiadnu, ale Angelina Jolie, keby trochu pribrala, nech nie je taká vychudnutá, tak by bola ešte krajšia, než je.
Áno viem že bez make upu je iná
No neviem neviem.. Podľa mňa to nie tak vždy je. Som videla jednu babu, ktorá sa namaľovala tak, že vyzerala úplne inak, než keď sa odmaľovala. A cielene sa tak maľovala, lebo..v skutočnosti nebola najkrajšia. Mala škaredú pleť, veľký nos, tenké pery. A namaľovala sa tak, že nos bol naoko menší, pery trochu plnšie a vyzerala lepšie.
A osobne ma netrápia fotky bez make-upu s divnými výrazmi na tvári. Akokeby ste také fotky vy nemali. Nemyslím si, že je niekto škaredý len preto, že ho niekto odfotí s trojdňovou kocovinou o siedmej ráno.
SHAME ON YOU!
potom veľmi dlho nič a dajme tomu Scarlett Johansson.
každá je iným spôsobom
ináč, pre mňa je krásna Megan Fox !
staršia generácia jednoznačne
by som ju rejpla behom sekundy.
mne sa paci Emma Watson
jednoznačne Nina Dobrev
ale inak Eva Vica Kerekes sa mi paci
Ale tak skusim vybrat "zopar" tych sucasnych co sa mi paci najviac a prve mi napadli
Helena Bonham Carter
Audrey Tautou
Emma Watson
Megan Fox
Salma Hayek
Keira Knightley
Shannon Sossamon
Angelina
...a aj Zoe Saldana
a zo slovenských tie dve čo sú spomenuté v @49
túto som myslela
á práve som si spomenula na Natalie Portman! a tá je asi top u mňa! (asi )
vzdy bola, aj bude.
2.zoey deschanel
3.willa holland