čítal tu vôbec niekto machiaveliho, alebo som tu len sám kto ho čital? Lebo slovom machiavelizmus sa často označuje chorobný oportunizmus pritom sám machiaveli k ničomu takému nenabádal.
Vyslo niekomu aj nieco ine ako Machiavelizmus? Ja som ten test robila 3 rvy akoze vazne(neberiem ten test vazne preto pisem akoze)-vysiel Machiavelizmus. Druhy a treti som odpovedala skor narcisticky a no dost psycho podla mna a vzdy mi vysiel Machiavelizmus...
A ked si precitam definiciu Machiavelizmu ako-používanie mravne pochybných spôsobov vo verejnom živote; uplatňovanie zásady, že účel svätí prostriedky; zákerný, ľstivý spôsob chovania.
No... Tak s tymto teda velice nesuhlasim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Narcisism = 2
Psychopatism = 3,1
ale povedal on "účel svätí prostriedky" či nie?
však jasné, ja sa tiež tým riadim, ak poznáš dilemu s výhybkou, je to niečo podobné
A ked si precitam definiciu Machiavelizmu ako-používanie mravne pochybných spôsobov vo verejnom živote; uplatňovanie zásady, že účel svätí prostriedky; zákerný, ľstivý spôsob chovania.
No... Tak s tymto teda velice nesuhlasim...
Ako ok je to len test z netu, ale aj tak...
narcisizmus 0,9
psychopatizmus 1.5
narcizmus 2,1
psychomatizmus 0,8