neviem, ja si myslim, ze nike a adidas uz nevyrabaju vobec kvalitne veci... maximum penazi vrazaju do reklamy a z toho ich znacka zije... na kvalitu sa sere, ved ajtak ludia kupia
Som si kúpila minulý týždeň adidas (prvý krát) a zdajú sa mi zatiaľ celkom v pohode. S Nike nemám moc dobré skúsenosti mala som len jedny a tie sa rozpadli a puma také som ešte boty nemala.
podla statistik sa puma pohybuje na prvych prieckach. ak nie rovno na prvej...
adidas skoncilo na nejakom 25. mieste (no a co, superstary su superstary ) a nike tusim na nejakom 12. ... ak si teda dobre spominam
tak to tiez zavisi ci kupujete original abo sa tie boty popripade veci len tak tvaria ..ja som si kupl nike botasky a spolu sme uz prezili turu na vihorlat,dajaky hrad na skalnatom brale v madarsku,slowensky raj a newem co setko..nosim ich aj do skoly a az na male odreninky vpredu,co sa umytim skoro uplne zneviditelnia s nimi nemam ziadny problem ..
ked sa rozoberaju tie sportove nechapem co vsetkych vyrobcov napadla sk8 kolekcia
Nike 6.0 boty a veci na sk8 ako vtom style teraz najnovsie kukam Adidas skateboarding to co uz je
ja mam DIESEL
ak vam to nieco hovori
a ak ide o kvalitu, podla mna si nedovolia vyrabat nekvalitny tovar... niekedy sa nieco podari, ale to sa da lahko vyreklamuje
nebudem sa zas rozčuľovať,ale koment pridám.ani som nehlasovala,lebo od radosti sa rozhodnúť nemôžem...
mala som krásne Nike botasky, boli aj krásne drahé. A po polroku nosenia(nenosila som len tie,mala som aj iné botasky a iné topánky) sa mi na nich na päte urobila diera. Tak som ich dala reklamovať,predsa sa tak drahé topánky,ktoré sa aj tvária,že sú kvalitné,nemôže len tak pokaziť,nie?
A už vôbec som nemala a ani nemám pocit,že by som za to mohla ja,normálne som ich obúvala,aj vyzúvala,nie nasilu.
Ale odborný posudok tvrdí opak.Vraj som ich nosila častejšie ako je normálne a obúvala silou,takže je to moja vina,že sa urobila diera.
Môjmu chalanovi vydržali Nike botasky trošku dlhšie-rok.Tiež sa mu urobila diera a ešte sa odliepajú.
Takže Nike už nikdy viac.
V Tescu mi botasky aspoň bez problémov reklamovali a uznali,že nie sú veľmi kvalitné.Ale dostala som späť moje prachy...
najkíííí su kráásne boty Nike Dunk a Nike Vandal.....sííce sa mi rozpadli ale nosila som ich rok tak pohodkááá. a teraz ked si budem kupovať nové tak si kúúúpim zas Najkííí
Hugo Miletič
ale nie ja mám rada Adidas na behanie tie vydržia všetko fakt všetko aj na šerm mám Adidas hm, Nike mám len tašku - trčia mi z nej nitky, ale nie je problém zatiaľ, puma nemám žiadne veci ja mám rada Vans to je jediná značka ktorú uznávam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
adidas skoncilo na nejakom 25. mieste (no a co, superstary su superstary ) a nike tusim na nejakom 12. ... ak si teda dobre spominam
Nike 6.0 boty a veci na sk8 ako vtom style teraz najnovsie kukam Adidas skateboarding to co uz je
ak vam to nieco hovori
a ak ide o kvalitu, podla mna si nedovolia vyrabat nekvalitny tovar... niekedy sa nieco podari, ale to sa da lahko vyreklamuje
alebo cinan, ale ta smrdi
mala som krásne Nike botasky, boli aj krásne drahé. A po polroku nosenia(nenosila som len tie,mala som aj iné botasky a iné topánky) sa mi na nich na päte urobila diera. Tak som ich dala reklamovať,predsa sa tak drahé topánky,ktoré sa aj tvária,že sú kvalitné,nemôže len tak pokaziť,nie?
A už vôbec som nemala a ani nemám pocit,že by som za to mohla ja,normálne som ich obúvala,aj vyzúvala,nie nasilu.
Ale odborný posudok tvrdí opak.Vraj som ich nosila častejšie ako je normálne a obúvala silou,takže je to moja vina,že sa urobila diera.
Môjmu chalanovi vydržali Nike botasky trošku dlhšie-rok.Tiež sa mu urobila diera a ešte sa odliepajú.
Takže Nike už nikdy viac.
V Tescu mi botasky aspoň bez problémov reklamovali a uznali,že nie sú veľmi kvalitné.Ale dostala som späť moje prachy...
ale nie ja mám rada Adidas na behanie tie vydržia všetko fakt všetko aj na šerm mám Adidas hm, Nike mám len tašku - trčia mi z nej nitky, ale nie je problém zatiaľ, puma nemám žiadne veci ja mám rada Vans to je jediná značka ktorú uznávam