Budhizmus je ateistická vetva hinduizmu. A navyše ukradol väčšinu svojho učenia z hinduizmu, používa ten istý jazyk, terminológiu atď...
A mne sa viac páči hinduizmus, konktrétne hnutie Hare Krishna, pretože ich učenie má väčšiu duchovnú hodnotu (a je aj viac prepracovanejšie) ako budhizmus
Prvý Dekalóg jasne hovorí
"Ja som Pán Boh tvoj, nebudeš mať iných bohov okrem mňa, aby si sa im klaňal. Miluj svojho blížneho ako seba samého."
Všetci, ale všetci do jedného, ktorí neprijali Ježiša Krista za svojho Spasiteľa a Vykupiteľa sa nedostanú do kráľovstva nebeského.
Vedome sa obraciate k svojmu Stvoriteľovi chrbtom, ak ste pokrstení križujete Krista znova na kríži, sami seba odsudzujete do večného zatratenia....
@marcello111 Prvé náboženstvo na svete bolo práve hinduizmus, z neho sumeri ako sekta, od nich egypťania, od nich sa odklonili judaisti, od nich sekta kresťania, ktorých vtedy hádzali levom, a odtiaľ ešte aj islam, atď. atď. a tisíce odnoží kresťanstva, rôznych iných ideoogii... Čiže, pokiaľ sa chceme držať striktne termínu "pravé náboženstvo", tak je paradox, ale je to fakt, že všetky náboženstva okrem hinduizmu sú falošné... A vaša Biblia je historický nepresný dokument písaný v priebehu asi 1000 rokov, má viacero autorov, X verzií. S Bohom to nemá spoločné nič. A mimochodom kresťania kedysi tiež verili v reinkarnáciu, boli vegetariáni, a pod. Zakázala to cirkev až v 4. storočí na koncile v Niece. Otázka teda je, či nasleduješ Boha, alebo skorumpovanú cirkev. To je už len na tvojom svedomí....
@darksider96
Cirkev je "nevesta" Kristova, to jej skorumpovaní predstavitelia ako napr. jeden z nich terajší posledný pápež ju devastujú, ničia a vedú ľudstvo do večného zatratenia....
Deň Druhého príchodu Ježiša Krista sa blíži, deň zúčtovania, deň na ktorí my čo veríme v Pravého skutočného Trojjediného Boha sa neskutočne tešíme, tak ako je to zvestované v Biblií, ktorú ste vy zavrhli....
tých prekvapených tvári bude neskutočne veľa, tak ako aj plaču a škrípania zubov....
Ježiš nebol Boh a nikdy netvrdil, že je Boh. To len cirkev si z neho spravila maskota. On bol v skutočnosti prorok a tiež veril v reinkarnáciu a karmu, bol vegetarián... To len cirkvev všetko prekrútila a spravila z neho Božieho syna.
Vy nenasledujete Ježiša , jete mäso (Nezabiješ) a tvrdíte, že iba cez Neho sa môzu ľudia dostať k Božej milosti, a teda všetci mimo Europu a USA pôjdu teda do pekla, keďže sa nenarodili v katolíckej zemi... Smola... Za takéto deviácie by vám Ježiš nafackal.
@marcello111 Čize existuje niekto kto je nezávislý na Bohu a Boh sa mu musí prispôsobovať? Tak potom by som si vybral za Pána toho "diabla", a ten tvoj boh stojí za hovno...
@marcello111 Mňa, teba, všetky živé i duchovné bytosti, hmotný a duchovný svet stvoril Sri Krišna. A nič také ako diabol neexistuje. Diabol je personifikácia nevedomosti. Diabol neexistuje, je to len nedostatok poznania, tak ako tma neexistuje, a je to len nedostatok svetla.
@marcello111 Čo také si spravil pre Ježiša? Keď si myslíš, že ťa zoberie do nebíčka? Podľa vás kresťanov je Boh krutý nenávistný hajzel, ktorý mi to proste už večne neodpustí. Pôjdem do pekla, a potom o tisíc rokov aj keby som oľutoval, tak jeho odpoveď bude : NIE. O milión rokov: NIE. O päťstotridsať triliónov rokov : NIE.
No na takého Boha sa môžem vysrať...
@darksider96
zažil som klinickú smrť a prešiel "tunelom", bol som v nebi a Boh ma vrátil späť do života na zemi, lebo moja duša by skončila v zatratení...
mal som možná ešte horši názor na Boha ako ty, ale On ma vyliečil, nemám dôvod mu neveriť ....
neodhadzuj a neobracaj sa od Boha, ak by si zažil to čo ja už nikdy by si nevolil niečo iné po smrti...
peklo je strašné, aj tam boli ľudia a vydali dôkaz hrozného utrpenia, všetko zlé čo sa deje na zemi ma na svedomí človek, ktorý krze slobodnú vôľu, ktorú dostal od Boha ničí duše iných ľudí...
nie Boh, ale ľudia sú strojcami svojej budúcnosti....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A mne sa viac páči hinduizmus, konktrétne hnutie Hare Krishna, pretože ich učenie má väčšiu duchovnú hodnotu (a je aj viac prepracovanejšie) ako budhizmus
"Ja som Pán Boh tvoj, nebudeš mať iných bohov okrem mňa, aby si sa im klaňal. Miluj svojho blížneho ako seba samého."
Všetci, ale všetci do jedného, ktorí neprijali Ježiša Krista za svojho Spasiteľa a Vykupiteľa sa nedostanú do kráľovstva nebeského.
Vedome sa obraciate k svojmu Stvoriteľovi chrbtom, ak ste pokrstení križujete Krista znova na kríži, sami seba odsudzujete do večného zatratenia....
Cirkev je "nevesta" Kristova, to jej skorumpovaní predstavitelia ako napr. jeden z nich terajší posledný pápež ju devastujú, ničia a vedú ľudstvo do večného zatratenia....
Deň Druhého príchodu Ježiša Krista sa blíži, deň zúčtovania, deň na ktorí my čo veríme v Pravého skutočného Trojjediného Boha sa neskutočne tešíme, tak ako je to zvestované v Biblií, ktorú ste vy zavrhli....
tých prekvapených tvári bude neskutočne veľa, tak ako aj plaču a škrípania zubov....
Vy nenasledujete Ježiša , jete mäso (Nezabiješ) a tvrdíte, že iba cez Neho sa môzu ľudia dostať k Božej milosti, a teda všetci mimo Europu a USA pôjdu teda do pekla, keďže sa nenarodili v katolíckej zemi... Smola... Za takéto deviácie by vám Ježiš nafackal.
diabol je majster klamu a ľudia mu naleteli, ľudstvo má tam kde chcel...
píšeš stále môj boh, a teba kto stvoril, diabol...
ak si pokrstený potom si kvalitne kakinkáš do hniezda....
hhah, ty máš v tom teda riadny guláš
ty si si už svoju cestu zvolil, ale vedz, že ta cesta vedie do zatratenia
No na takého Boha sa môžem vysrať...
zažil som klinickú smrť a prešiel "tunelom", bol som v nebi a Boh ma vrátil späť do života na zemi, lebo moja duša by skončila v zatratení...
mal som možná ešte horši názor na Boha ako ty, ale On ma vyliečil, nemám dôvod mu neveriť ....
neodhadzuj a neobracaj sa od Boha, ak by si zažil to čo ja už nikdy by si nevolil niečo iné po smrti...
peklo je strašné, aj tam boli ľudia a vydali dôkaz hrozného utrpenia, všetko zlé čo sa deje na zemi ma na svedomí človek, ktorý krze slobodnú vôľu, ktorú dostal od Boha ničí duše iných ľudí...
nie Boh, ale ľudia sú strojcami svojej budúcnosti....