ročník 2-4 a prvý na gympli, čiže 5.
a prečo? no lebo som ešte nebola taká... a môj život bol plný niečoho čo som potom už viac nemala, teraz je to zas fajn
@nekompatibilna take obdobie, ze uz si aj nieco zmohla, ale zaroven vela veci robit nemusela. taka idealna mierna bezstarostnost a vsetky prve razy, na ktore budeme s laskou spominat az do smrti.
žiadne mi nechýba tak, že by som ho vymenila s týmto, ale keď mám vybrať, ta posledné ročníky základky, lebo tam bola najväčšia sranda a prvé roky strednej, tam som bola na svojom doterajšom vrchole inteligencie, zodpovednosti, rozumnosti
Nechcela by som vrátiť nič z toho,mám pekné spomienky,a to mi stačí,nechcela by som to prežívať všetko znovu,minulosť treba nechať minulosťou,a dívať sa skôr dopredu.Ale keď mi túto otázku položí niekto,keď budem mať 88 rokov,tak odpoviem že obdobie na vysokej škole
asi moje detstvo ked som bola este malicka,volna a neriesila som ziadny vztah,starosti, co bude po skole ako to bude s penuazmi,nepoznala az tak dobre city atd...Teraz si to zacinam vsetko uvedomovat ked o par dni budem mat 20 ...nechcem uz zacat ten treeti 10rok al chapete..ja som este dieta v duši... D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a prečo? no lebo som ešte nebola taká... a môj život bol plný niečoho čo som potom už viac nemala, teraz je to zas fajn