taký, aký má každé diskusné fórum... toto nie je téma, kde sa dá niečo diskutovať, toto si treba proste prečítať na stránke fakulty... alebo nech nám napíše rovno, na akú fakultu sa chystá a my jej to vygúglime a napíšeme tu?
keď tu vznikajú tieto kokotské diskusie, tak sa potom v tom množstve strácajú tie naozaj zaujímavé
@momoglamorous ...ja vravím " určite nie všetky " treba si to prečítať niekde berú len z tretiaku konečné, + polrok a matura samozrejme to záleži od školy, len ako si ma udivuje , že ľudia si nedokažú pozrieť na danej škole, kritéria pre prijatie
@3kurt21 tak samozrejme, ze to je individualne...ale ked som sa ja hlasila na VS, tak kazda prihlaska mala rovnaky vzor, tj tie znamky, ake som spominala , ale na ich stranke bolo presne napisane, ci ich chcu, alebo nie resp. ktore chcu...ale aj ked na UK bolo spominane, ze chcu len maturitne ci ako, pre istotu som vsetky vpisala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
taký, aký má každé diskusné fórum... toto nie je téma, kde sa dá niečo diskutovať, toto si treba proste prečítať na stránke fakulty... alebo nech nám napíše rovno, na akú fakultu sa chystá a my jej to vygúglime a napíšeme tu?
keď tu vznikajú tieto kokotské diskusie, tak sa potom v tom množstve strácajú tie naozaj zaujímavé
to ma udivuje tiez