Ja sa napríklad riadim zdravým rozumom. Musím však povedať, že som svoju ľahkovážnosť z leta zmenil. Nechodím na miesta, kde je veľa ľudí, okrem občas obchodu, lenže tam ísť musím a vyberám si menšie. Na prechádzku však určite chodím či už sám alebo s priateľkou, stretávam sa len s ľuďmi, ktorí nechodia na miesta s veľa ľuďmi a sú mladí a zdraví. Nevidím dôvod na to, aby som sa nemohol ísť prejsť alebo aby som nosil rúško, keď idem napríklad sám po ulici. Myslím si, že je to každého rozum a núdzový stav to nezmení, lebo aj napriek nemu niektorí ľudia stále organizujú veľké oslavy a chystajú tiež protesty.
Ok o jedenastej vecer so psom po dedine rusko nenosim, absolutne absolutne nikoho nestretnem
Ale pride mi, eh, normalne dodrziavat vsetky tri, hlavne ten zakaz vychadzania je taky, ze si neviem predstavit cinnost, ktora sa sucasne da robit (su otvorene miesta, kde sa to da robit) a nie je povolena vo vynimke
Nevyšiel som už dlho von, len na dvor keď svietilo slnko. Rúško keď niekam idem von nosím... a s nikým sa nestretávam. Taký štandard, nemusí byť ani pandémia.
Tieto saskarny... Nemozem ist do obchodu, ale cestovat 4 hodiny v obsadenom autobuse alebo vlaku mozem...
Nosim rusko pravidelne a vsade.
Chodim len do prace, obcas do obchodu.
Stretavam sa s kolegami...ale inak sa nestretavam..
Vcerajsok: isiel som von, stretol som sa s "cudzou osobou" o krorej som nevedel s kym sa stretava a kam chodi. Isty cas sme nemali rusko, nesli sme stale po prirode a nesli sme do obchodu, banky etc...
Da sa vobec nedodrziavat tento "zakaz vychadzania" ? A prisla k nam navsteva no takze zakaz stretavania ee a rusko nosim na ulici len ked to uznam za vhodne hlavne ked mi je moc zima a v interieroch ho mam takze aj ee aj jj :S
Vychádzam kvôli práci, cestujem z východu na západ, ale z podnikov kedže sú všetky zavreté navštevujem len Tesco a benzínky.
Stretávam sa s blízkymi ľudmi, ktorých považujem za rodinu, sme spolu tak často že bud sme spolu už koronu mali a prekonali alebo sme na tom dobre.
stretavam sa len s frajerom a s mojou najblizsou rodinou - 3 ludia (a to pri nich mam aj v interieri rusko, lebo babka a mamina), resp. sa snazime stretavat co najviac na prechadzkach s havom a pod.
zakaz vychadzania nedodrziavam a ani nemienim, @1 to dobre vystihol, zdravy rozum je najdolezitejsi a ja tu predsa nescvoknem medzi stenami v byte, ani omylom. myslim aj na moje psychicke zdravie a nielen na Covid.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale pride mi, eh, normalne dodrziavat vsetky tri, hlavne ten zakaz vychadzania je taky, ze si neviem predstavit cinnost, ktora sa sucasne da robit (su otvorene miesta, kde sa to da robit) a nie je povolena vo vynimke
Nosim rusko pravidelne a vsade.
Chodim len do prace, obcas do obchodu.
Stretavam sa s kolegami...ale inak sa nestretavam..
Vcerajsok: isiel som von, stretol som sa s "cudzou osobou" o krorej som nevedel s kym sa stretava a kam chodi. Isty cas sme nemali rusko, nesli sme stale po prirode a nesli sme do obchodu, banky etc...
Stretávam sa s blízkymi ľudmi, ktorých považujem za rodinu, sme spolu tak často že bud sme spolu už koronu mali a prekonali alebo sme na tom dobre.
stretavam sa len s frajerom a s mojou najblizsou rodinou - 3 ludia (a to pri nich mam aj v interieri rusko, lebo babka a mamina), resp. sa snazime stretavat co najviac na prechadzkach s havom a pod.
zakaz vychadzania nedodrziavam a ani nemienim, @1 to dobre vystihol, zdravy rozum je najdolezitejsi a ja tu predsa nescvoknem medzi stenami v byte, ani omylom. myslim aj na moje psychicke zdravie a nielen na Covid.