a von by som zavolala @zizisko ,lebo uz som to raz spravila a zizi je super,potom @bubo70 ,lebo budeme mat spolu forever alone fotku, a @dzeeejn vezmem aj analog
@antifunebracka nechapem nevadi vedale kebyosm dake mala Tsky dako ludom som asi nieocspravila ked ani jednu jedinu nemam a ked dnes somsa uz tesila zeniesom forever alone a otovrim tsku ato kamoska boze
@klaudiqaaa Jasné, vravím že sa už teším. No objať ma môžeš keď ma zbadáš ako uvítanie.. a mohla by si ma označiť aj pri možnosti nakopať do riti.. niekedy to potrebujem ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Objali? @gretushka
Nakopali do riti? Viacero fejkov.
Dali pusu? Pýrim sa, to sa nehovorí
Zavolali von? To som už viacerým spravil, napr. @bizbilio , @amikadze @guesswho a pod.
objal @yeya
dal pusu @yeya
Objali - aj to je otázne
Nakopali do riti - to nieje otázne
dali mu pusu - nikomu by som nechcela spôsobiť takú traumu (v okamihu akoby niekto zazrel môj ksicht v dialke menšej ako pol metra by zutekal
zavolali vonku- @trafenana6
a ja to radšej nevyplňujem, lebo by som na niekoho istotne zabudla
objala bych @zizisko ,@dejvido
a von by som zavolala @zizisko ,lebo uz som to raz spravila a zizi je super,potom @bubo70 ,lebo budeme mat spolu forever alone fotku, a @dzeeejn vezmem aj analog
Objali : @rheia a @eiry
Nakopali do riti: @obsadiliminick
dali mu pusu : to si neham pre seba
zavolali vonku : bárskoho
Objali: @p5ka a @iwka555
Nakopali do riti: feeejky..
dali mu pusu: @lem0n
zavolali vonku: je ich veľa
2. side3 , ssnehulienka , popolcek
3. louis , walterdonath , sturmer
4. side3
5. to co 1.
Objali - @transplantovana lebo si občas spomeniem ako je super a jak nás ubytovala u seba v Londýne a starala sa o nás
Nakopali do riti - nekopem ľudí do riti.
dali mu pusu - @kachie a aj to pravidelne robím
zavolali vonku - @h8u len ona určite nemá ani na vlak
objali @divinatoire
nakopala - tych bych bolo...
dala pusu - nikomu
zavolali von @drejka
2.) luthien, momoglamorous, hereiam, a asi aj wewe keby chcela
3.) každého nacistu, a každý fake z birdzu
4.nezverejním o
5.) Každého z tu uvedených
@bejak drz picku a odpisuj na TS
Takže...vlastne až na "nakopali do riti" sa to vlastne všetko zbieha v jednom nicku, ktorý ale z pochopiteľných dôvodov neoznačím
sme super
@bejak ale na TS odo mna si neodpisala btw super avatar. topim sa vo vynimocnosti tvojich oci
Objali - @nessiee a @hopelight
Nakopali do riti - tazko posudit, dementov co zakladaju dementne fora (ale zas na responsoch sa vzdy super zasmejem)
Dali mu pusu - na usta? ci na lice? na lice kazdej dame (sorry, chlapov velmi nepreferujem, ) .. na usta, hmm to je tajne,
Zavolali vonku - kazdeho kto je blizko a pripada mi v pohode, s kym pisem TSky dlhsie a zaujimavo
Objali - @indiemichelle ale to je už v pajzlu
Nakopali do riti -
dali mu pusu -
zavolali vonku - @bejak bujaka mojho, a to že bude
a inak ja by som pozvala na rum, objala a dala boštek len mojim cmučiQom
Objali - nechcem sa objímať, nemám na to náladu
Nakopali do riti - @horsiq (to tak preventívne z lásky)
dali mu pusu - @unspoken
zavolali vonku - @vast
Objali - @bizbilio
Nakopali do riti - dneska takmer všetkých
Dali mu pusu - @pure
Zavolali vonku - dávno som nevidela @flussica , mám pre ňu päť kartónov polystyrénu!
@horsiq ale no, váž svoje slová, výchovné nakopanie do riti nikdy nie je na škodu
Objali- @swaan
Nakopali do riti- dementov nakope život sám a efektívnejšie
dali mu pusu- ťažko povedať
zavolali vonku- @swaan (tento víkend!) a ešte zopár ďalších ktorí sú poväčšinou z BA
@antifunebracka dobre vytvortim novu Tsku kvoli tebe
chytaj koliesko netop sa bejaku