@barky môžem vedieť prečo? prvá možnosť je celkom reálna, určite sa už stalo že niekoho roztrhal medveď či vlky na stanovačke
a pri tej poslednej je to síce dosť nereálne, ale vylúčiť to nemôžeš. toť nedávno bola v novinách správa, že starenka mala infarkt a prebrala sa v márnici
Chodiť na turistiku sám je úplne odveci, takže takého sa nebojím moc, čo sa medveďov týka, to je dosť hnusné, potápať do podmorskej jaskyne osamote sa tiež nechystám, ale posledná možnosť znie totálne brutálne a myslím že to je nemožné, ale keď si to tak hypoteticky predstavím, tak by to bolo strašné, lebo reálne by som žila s najmenším poškodením zo všetkých možností, keďže by som sa sama bez akýchkoľvek prístrojov prebrala, ale nemohla by som sa zachrániť. Fuj.
ale inak, dostala som chuť zahrať si bilaterálnu hru
@janehonda stalo že zabili ... ale ked ťa už medved zraní neujdeš ak by ťa mal nahánať respektíve ti odmangluje polovicu ksichtou jednou ranou .. jedine že by ťa nechal ale potom ťa určite nebude loviť ešte den... vlci detto..stalo sa raz že človeka štvali cely den a až potom ho zabili ale nezranili predtým
márnica,truhla je rozdiel a truhla by bola realna tak pred sto rokmi terazs a na to dáva velmi velky pozor
tej poslednej možnosti sa obávam aj v reále-teda konca- že sa v rakve preberiem-.. ako hovorím na niečo strašné "tam by som umrela" -vždy obrazne, tentoraz by to bolo doslova :/
to prve je podla mna najpriatelnejsie, ved to budem len zranena utekat, kym ma neroztrhnu, co bude predpokladam za kratsi cas ako to umretie vycerpanim, utopenim alebo udusenim
tá rakva a podmorská jaskyňa pre mňa znie najhrôzostrašnejšie, nenávidím stiesnené priestory a tmu, pred takou smrťou by som zažila ešte totálne nervové zrútenie a umrela by som skôr na následnú srdcovú príhodu než na zadusenie sa
@marleymt pozri si film 127 hodín tam si ruku privalenú balvanom v kaňone po 5 dňoch čo tam bol uviaznutý (došla mu voda a nehodlal zomrieť) si rozrezal ruku, nasledne štikačkami prestrihol nerv v ruke a potom odrezal zvyšok ruky (ešte pred tým si ju polamal) a nakoniec prežil lebo sa dostal k vode a potom ho našli okoloidúci
@barky ja sa normálne pýtam, keby mi niekto vysvetlí, tak poviem že okej. nuž ale dobre, ešteže mám okolo seba takých chytrých, láskavých a ochotných ľudí, že mi vysvetlia
@marleymt inak som ti odpovedal aj na otázku že ako prepilil kosť on v tom filme kosť nepílil si obe kosti v ruke polamal a najhoršie bolo jak strihal nerv to až mňa bolelo
Pri horskom výstupe mi spadne na ruku balvan ale nemám odvahu si ju odrezať. Potom prídu vlci a odkusnú mi ruku,druhú tou ktorou sa bránim a potom príde medveď ktorý zaženie vlkov a odhryzne mi druhú ruku po čom sa zrútim do podvodnej jaskyne a zavalí vchod dve hodiny blúdim v tme až sa nakoniec takmer vykrvácaný začínam topiť. Stratím vedomie. Po chvíli sa vynorím v rakve.
No skôr by si vykrvácal po odrezaní si ruky by si prežil tak 1 minútu nieto umrel od smädu alebo hladu po 2-3 dňoch. Bola by to samovražda... Veľa hororov pozeráš radšej s tým prestaň bo čo už v tých filmoch dávaju ta rozum nad tým stojí.
Žiadnou smrťou by som nechcel umrieť to čo už za blbosť si vyberať z absurdít ktorá je väčšia. Robil by som tak aby sa to nestalo. Opatrnosť nadovšetko
Dost brutalna bola aj smrt akou zomrel anticky Perilles ci tak niejak sa volal... bol nasilu vhodeny a zavrety do mosadzneho byka pod ktorym zapalili ohen. Cize typek sa tam zaziva upiekol... Toto by som fakt nechcel to uz radsej zobudit sa v rakve. pre lepsiu predstavivost
najhoršia smrť je asi, asi... keď po autohavárii ste pri vedomí a cítite/viete, že vám nebije srdce a neviete si ho naštartovať masážou, alebo údermi do hrude, lebo máte jednu ruku zlomenú a druhú zakliesnenú, pričom sledujete, ako vaši blízky pribehli k autu a nevedia sa dostať dnu a pomôcť vám. Počujete ako kričia hrôzou a strachom a chcete ich upokojiť, alebo hoc kričať s nimi, ale nemôžete, lebo máte pľúca prepichnuté rebrami, ktoré vám prerazili bezpečnostné pásy a viete, že toto je koniec, pozerajúc sa milovanej osobe do očí a neviete povedať ani skurvené ahoj... takto umrela Lucia... :´(
Odmalička mám strašnú paniku z utopenia... keby som sa toho tak nebála, tak určite zvolím možnosť s tou rakvou... dosť morbídne sa zobudiť v rakve... brrr
cisla 1, 3 a 4 nie su az take nerealne pre mna jeden kolega uz mal taky zazirok, ze vysiel z pozorovacieho pavilonu a zistil, ze je obkluceny asi 40 diviakmi.. tak sa pekne vratil nazad dovnutra a cakal, pokym odidu
prvá možnosť viditeľne ovplyvnená filmom "frozen" a tretia a štvrtá filmom "127 hodín".. druhá možnosť.. ešte som ten film nevidela piata je dosť častý námet
ale neviem sa rozhodnúť všetky mi naháňajú strach hrozný okrem toho utopenia aspoň by som videla nádhernú podmorskú jaskyňu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
takže 3
A v rakve by som sa neudusila, som ako Nathan.
Ale fakt, ja sa neviem rozhodnúť, pretože sa všetkého bojím a nič z tohoto mi nevyhovuje
a pri tej poslednej je to síce dosť nereálne, ale vylúčiť to nemôžeš. toť nedávno bola v novinách správa, že starenka mala infarkt a prebrala sa v márnici
ale inak, dostala som chuť zahrať si bilaterálnu hru
márnica,truhla je rozdiel a truhla by bola realna tak pred sto rokmi terazs a na to dáva velmi velky pozor
@barky ale samozrejme že toto všetko sú len teoretické situácie, takže aj odpovede treba brať trošku s rezervou
akoby som si šla vybrat ze ma moze zajtra zrazit auto
a prebudit sa v rakve najhorsie co moze byt xD
@janehonda šak okej, ale žeby to prepílilo kosť...no ako povieš
@spiralfaust díky, kuknem čo je to zač
Zabudol som niečo?
Žiadnou smrťou by som nechcel umrieť to čo už za blbosť si vyberať z absurdít ktorá je väčšia. Robil by som tak aby sa to nestalo. Opatrnosť nadovšetko
ale odporucam ho, zo zaveru mi prislo kinda zle
hej dost tak, prezival som to riadne
pre lepsiu predstavivost
inak tá prvá sa mi aj celkom páči =D ak raz zomrieť tak nech ma niečo zožerie
ale neviem sa rozhodnúť všetky mi naháňajú strach hrozný okrem toho utopenia aspoň by som videla nádhernú podmorskú jaskyňu