by som dala žehlenie, ale odkedy som u nás doma spravila revolúciu tak už sa takmer nežehlí, žehličku som fakt už rok - dva - tri nedržala v ruke dlhšie ako 5 minút, takže v pohode.
čiže asi umývanie okien, zrkadiel, sklenených pohárov a všetkých tých vecí ktoré nestačí žeby boli čisté ale mali by byť aj bez šmuhy.
po dnešku prach v spojení s vysavaním jednoznačne fajný hnus a hnusná predstava, čo za svinstvo sa dýcha, aj keď sa neuvedomuje. bože dnes som si s ním užil,lebo popremiestňoval som nábytok v izbe tak na koberci pod skriňami, stolmi, posteľou má toho čakali haldy nechápačka, že ako sa dostal pod skriňu,posteľ, nohy stola. veru prach býva záhadou, zjaví sa a zmizne potom 2 hodiny som vysával prach vysávačom kamarát vysávač akosi nestíhal, ale nezradil napokon sme zvíťazili!!! no a najobľúbenejšia činnosť jednoznačne šrubovanie najradšej rozoberanie vecí, páči sa mi, že ak to s buchotom spadne niečo, aj keď so skladaním to je už potom podstatne horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
najneradšej utieram prach
čiže asi umývanie okien, zrkadiel, sklenených pohárov a všetkých tých vecí ktoré nestačí žeby boli čisté ale mali by byť aj bez šmuhy.