Chcel by som označiť viac možností, škoda. A rovnosť je hlúposť, nemožná a neprirodzená na margo prvého hlasujúceho, rovnaké (základné) práva pre všetkých to áno, s tým súhlasím...tým na teba neútočím
u mňa ako kresťana katolíka je to viera, viera v to, že náš život je predurčený na spasenie vo večnosti...
žiť vo viere znamená mať v srdci milosrdenstvo Božie, lásku, mier, toleranciu, odpustenie, teda všetko to, čo človeka posúva k jeho cieľu na večný život...
neviem či ju uznávam najviac , ale tolerancia je podľa mňa veľmi dôležitá. dokonca aj ku človeku, ktorého nemáte radi môžete byť tolerantný. a ono sa to potom prepája s ďalšími tými hodnotami ktoré sú spomenuté.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
žiť vo viere znamená mať v srdci milosrdenstvo Božie, lásku, mier, toleranciu, odpustenie, teda všetko to, čo človeka posúva k jeho cieľu na večný život...
prečo ma znova osočuješ svojim cynickým komentom?
robí ti to dobre ma stále buzerovať?
ja si ťa nevšímam a bol by som rád, keby si to rešpektoval a nechal ma na pokoji!
bol by som šťastný, aby si mio dal pokoj!