ja som si poslednych par mesiacov vsimol, ze zacinam rozmyslat v angl. a niekedy mam dost velky problem s tym, ze mi napadaju len anglicke slovicka a vobec neviem prist na sk. original
Najlepšie anglicky, hneď za tým nasleduje španielčina, ktorou viem rozprávať, ale gramatika je taká všelijaká. Potom nemčina, to viem zo seba aj vyplodiť vetu, keď nemám inú možnosť. Najmenej viem taliančinu, sono začiatočník
ale začala som sa zasa učiť nemčinu.... a proste prva lekcia prvej knihy a niektore slova som nevedela... to si fakt z tej nemčiny nič nepamatam?? (ale tak ako tak vyucba u nas na SŠ bola fakt komicka 10 ucitelov pomaly ze nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
divne temy zachodove
akurat som si spomenula
hlupana.
(stačí len akože, aj tak sa hrám na asexuálny stromček)
ale podstatou je teraz iba to ci vies varit.
a nikdy v živote neprídem na ekvivalentný preklad deal with it (hej sú také vyrovnaj sa s tým a pod., ale nikdy nie tak dobre)
nestaci...mozno to na fotke nevydno ale som kus chlapa
nemozem dokola zrat prazenicu a kolace...
este to skusme takto...
si ochotna sa odomna naucit varit ?
Ja celkovo som slabá na jazyky, ale tak z angliny na gympli som trojkárka. A s nemčiny hoci sa ju učím od prváčky na základnej viem prd.
Nemecky rozumiem, rozpravat viem len ked sa velmi snazim (malokedy sa snazim), posledne 2 trochu rozumiem, trochu rozpravam.
ale začala som sa zasa učiť nemčinu.... a proste prva lekcia prvej knihy a niektore slova som nevedela... to si fakt z tej nemčiny nič nepamatam?? (ale tak ako tak vyucba u nas na SŠ bola fakt komicka 10 ucitelov pomaly ze nie
ale chcela by som sa dostať do štádia že frj budem vedieť lepšie než anj