@fleshleecat Vieš,ale tí pošahaní punkeri akurát vyjadrujú svoj názor a každý človek čo si aspon trochu ctí hudbu ho má v tomto prípade podobný..
Sorry ale toto sú obyčajné americké a neviem aké továrničky na peniaze a o niečom ako je hudba nemajú ani páru. Hrajú to,čo ľudia chcú počuť,aby čo najviac zarobili. Za dva roky si nikto na niektorých z nich ani nespomenie a o nejakom prínose do hudby sa hovoriť určite nedá. A na birdzi je sloboda názoru,takže radšej nerieš kto čo ako komentuje keď ani nevieš o čom hovoríš (tým narážam na názor,že punkeri sú v tomto rovnakí ako hiphoperi)...
@antropofobia kks moja a ty sa pocuvas???si seres do huby...ja som tiez vyjadrila len svoj nazor...vies odkedy su tyto ludia na scene?dokazali to o com sa mnohym len sniva...robia dobru hudbu a to ze sa paci viacerym ludom je toho dokazom...ja mam rada aj punk ale ak niekto neda dychat inym stylom je to len luzer ako ty...
tuto tvoju reakciu beriem ako prejav nazoru bez stipku zmyslu...END!
@antropofobia a pozri kolko ludi to pocuva a dojde nejaka cuza co pocula od nich jeden song a hned profesionalne povieze ze su to tovarne na peniaze...fakt si ako niektory hoperi...hras divadlo a nejde ti to!..ok teraz je END
@fleshleecat LOL ze odkedy su na scene rok, dva?? niektory mozno kusok viac... a o niekolko rokov si nikto ani nespomenie na nich.... AC/DC, Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Deep Purple su na scene dlho....30-40 rokov!!!
A k teme ani jeden....pre mna Bruce Dickinson, Joacim Cans, Rob Halford, Tarja Turunen....
musim sa pridat k tym ktorym sa tito interpreti pacia!!!!@antropofobia vy punkery....metalici a este neviem kto si nemyslite o sebe vela!!!!zato ze pocuvate nieco take co pre moje usi je len nezmysel tonov...tak nemusite mat velku hubu!!!!takze!!! a inak naco ste si pozreli tuto anketu ked len kktiny sem pisete a urazate tych ktory v zivote uz nieco dosiahli!!!tak THE END!!!!
@findor kus kkta klasicka vymleta hlava...neviem naco to riesim ked jebnutym sa tazko rozprava... ja som nepovedala ze vsetci su tu dlho...a to ze niekto nepocuva dochodcov uz musi mat hrozny hudobny vkus?p-ice sa uvedomte...maximalne trapne je nadavat na hudbu o ktorej nic neviem alebo som ju nepocul..
@fleshleecat Ja si seriem do huby? Len hovorím,že každý si tu vyjadruje svoj názor tak nepičuj hneď na všetkých punkerov a metalistov,ked tak velmi chceš pindat tak napíš jednotlivcovi. A že títo "speváci" dokázali to o čom sa mnohým len sníva? Myslíš to,že v správnom čase prišli s tou správnou trápnou odrhovačkou a navalili si kopy penazí? Uznávam,to by sa páčilo aj mne,ale za to ich obdivovať nebudem... Inak dik že si ma nazvala lozerom a čúzou,fakt velmi inteligentné na to,že ma nepoznáš,ale len tak sa spýtam urazila som ja konkrétne teba niečím,že mi hned dávaš takéto krásne prívlastky? A ešte na margo tvojho vyjadrenia:" ...ale ak niekto neda dychat inym stylom je to len luzer ako ty..." A ďalej ta citujem,čo si napísala potom ako si findor slobodne a slušne vyjadril svoj názor...:" @findor , kus kkta klasicka vymleta hlava...neviem naco to riesim ked jebnutym sa tazko rozprava... na to,čo je podla neho dobrá hudba,:".. Tak neviem kto si tu sere do huby MOJA...
@07poppy07 A inak dik aj tebe za inteligentný názor,áno áno máme velkú hubu a vždy ju budeme mať,budeme kričať a budeme trepať kokotiny pokial tu budú taká ako vy,lebo my iné ani nevieme,my prijebaní punkeri metalisti a iné socky,vždy budeme niečo viac ako vy,pretože my nemáme v tomto smere v hlave nasrané... Ja som ani jedného z vás neurazila ale aspon mi dokazujete svoju inteligenciu,ja s vami končím,adios vy pojebaní vyznávači hitparád,bodaj by vám preplo z tých prijebaných pesničiek.
+ uz vela pisem wem ale keby to boli dochodcovia toto nezahraju...a to uz maju 50! ale skacu a letaju po podiu ako 20 rocny...a nie je to ziaden playback, nieco take pri metale neexistuje....
@fleeshlecat "si seres do huby...ja som tiez vyjadrila len svoj nazor...vies odkedy su tyto ludia na scene?" a @finrod ti odpovedal "LOL ze odkedy su na scene (smajlík)(smajlík) rok, dva?? niektory mozno kusok viac... a o niekolko rokov si nikto ani nespomenie na nich.... AC/DC, Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Deep Purple su na scene dlho....30-40 rokov!!!
A k teme ani jeden....pre mna Bruce Dickinson, Joacim Cans, Rob Halford, Tarja Turunen.... "
a si ho nazvala vymletou hlavou ale si sa recnicky pytala ci vieme kolko su na scene... oproti Metalovym klasikam je to macaci TRT cize sa uvedom... nepicujem na tych spevakov ale pocul som par ich pesniciek a Raz je z toho najlepsi... a nezabudni napisat ze len vyjadrujes svoj nazor a seci metlaci a punkeri su kkti lebo nepocuvaju lady GaGa ako ty... cize najprv sa uvedom ty co pises a az potom mi okej???
hmmmm...pani ake kktiny mi sem pisete!!!!aspon sa vidi ze aky su punkeri a nfm kto este namysleny a dryi voci ostatnym!!!..nho radsej by som ani jednehi nechcela stretnut bo by som sa asi povracala!!
@07poppy07 to preto lebo mame radi hudbu..... a teraz nemyslim iba metal, punk, rock... myslim aj vecsinu stylov, ktore su! hudba... tam sa hip-hop radit nemoze.... a ani pop
@finrod tak to nie kvoli tomu ale ako mi ktory radi pocuvame hip-hop a pop a RnB a podobne tak mi zase neradi pocuvame metal...rock...punk a taketo....tak naco treba hovorit take veci ze hip-hop je fuuuj a taketo hovadiny!!!..ked mi aspon ja som zatial nic proti ostatnym nemala!!!!
Suhlasim s finrodom... Hip-hop,rap,techno ani nic take sa radit medzi hudbu nemoze... s tym popom moc nesuhlasim to uz je ako tak hudba. aj Jozo Raz je lepsi nez 50cent pretoze aj 14 rocne decko ako ja moze robit hip=hop ale spev je tazsi, gitara je tazsia, bassa, bubny to iste + roky ucenia na ten nastroj a nie jedno max 2 popoludnia stravene nad zvukovym programom... tot moj nazor ktory mi nemozete vziat... ja to tak vidim HLAVNE koli tomu ze HUDBA sa ma robit na NASTROJOCH a nie na PC... samozrejme efekty v Pc a tak uz su hudba ale iba upravovanie uz existujuceho nahrateho Nastroja...
@59 práve tuna vo všetkých komentoch nadávaš na metal a rock + punk čiže sa najprv pozri na seba. A mimochodom ja nemám rád lenRap,Techno a HIp-Hop. mimo metalu počúvam aj jazz,swing,orchestre,soundtracky,pop,rock
@veryhappyhippo a ty si myslis ze ma trapi ze co si ty myslis o mne!!!!!...ani ma nehne!!!!takze drz radsej hubu...vobec ma nepoznas tak preco ma posudzujes!!!!!kkt
@07poppy07 Ty niesi ten typ človeka,ktorý hovorí na ostatné štýly kokotiny? Ale myslíš si,že možeš posudzovať vyznávačov jednotlivých štýlov. "...vy punkery....metalici a este neviem kto si nemyslite o sebe vela!!!!zato ze pocuvate nieco take co pre moje usi je len nezmysel tonov...tak nemusite mat velku hubu!!!!" alebo "...aspon sa vidi ze aky su punkeri a nfm kto este namysleny a dryi voci ostatnym!!!..nho radsej by som ani jednehi nechcela stretnut bo by som sa asi povracala!!" Na to,že pankáčov a podobných nestretávaš máš o nich určite tú správnu mienku,lebo ty si inteligentné a tolerantné dievča,však?. Ty Lady Gaga... Mne to stačí..
@antropofobia jaj no nech sa zteba neposerem!!! haha!!!krava sprosta...co si myslis o sebe???heeeee!!!!! zato ze mas 18 este nie si o nic mudrejsia a skusenejsia ako ja!!!hej tak drz picu!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
A mimochodom Ne-Yo a Flo Rida niesu nahodou MC´s?
Sorry ale toto sú obyčajné americké a neviem aké továrničky na peniaze a o niečom ako je hudba nemajú ani páru. Hrajú to,čo ľudia chcú počuť,aby čo najviac zarobili. Za dva roky si nikto na niektorých z nich ani nespomenie a o nejakom prínose do hudby sa hovoriť určite nedá. A na birdzi je sloboda názoru,takže radšej nerieš kto čo ako komentuje keď ani nevieš o čom hovoríš (tým narážam na názor,že punkeri sú v tomto rovnakí ako hiphoperi)...
tuto tvoju reakciu beriem ako prejav nazoru bez stipku zmyslu...END!
A k teme ani jeden....pre mna Bruce Dickinson, Joacim Cans, Rob Halford, Tarja Turunen....
Ach, kam sme sa to dostali
A k teme ani jeden....pre mna Bruce Dickinson, Joacim Cans, Rob Halford, Tarja Turunen.... "
a si ho nazvala vymletou hlavou ale si sa recnicky pytala ci vieme kolko su na scene... oproti Metalovym klasikam je to macaci TRT cize sa uvedom... nepicujem na tych spevakov ale pocul som par ich pesniciek a Raz je z toho najlepsi... a nezabudni napisat ze len vyjadrujes svoj nazor a seci metlaci a punkeri su kkti lebo nepocuvaju lady GaGa ako ty... cize najprv sa uvedom ty co pises a az potom mi okej???
@07poppy07 to preto lebo mame radi hudbu..... a teraz nemyslim iba metal, punk, rock... myslim aj vecsinu stylov, ktore su! hudba... tam sa hip-hop radit nemoze.... a ani pop