to, ci bude sekat alebo nie, nie je vzdy problem technickeho vybavenia tabletu, kopa pouzivatelov si tam nataha kraviny ktore sa same spustaju a spomaluju chod.
ak si dobry pouzivatel, tak ti nebude sekat ani jeden z nich, ale povedala by som ze ten druhy teda, lebo ma stvorjadro, aj ked sa ti asi rychlejsie vybije
@hoperpohroma samsung tam dava bordel by default, takze sekat budu oba, pokial si tam nenahodi nejaky cyanogemod, alebo inu light ROMku bez zbytocneho balastu tretich stran.
tak si kup zabaleny samsung so 75% plnej kapacity ramky toho asusu s 50% viac defaultne zapratanou, zasraty android, horsi proc. alebo horsi fotak, mne je to 9
@c0rne novy stoji tiez pod 200. Nexusy su vseobecne schopne zariadenia nech uz ich vyraba ktorakolvek firma, ale ja by som v pripade tabletov nesiel do nicoho ineho ako iPad. Stary iPad 2 mi bezi ako hodinky na najnovsom systeme, co by pri androide bolo prakticky nemozne s rovnako starym zariadenim. Tym chcem povedat, ze sice zainvestujes viac, ale ti to aj viac vydrzi.
Ja mam akurat v ruke apple a som spokojny ide lahky mozes aj klobasu krajat nanom kus priplatis ale oplati sa a Wifi ti pojde zle aj ked mas apple to je ako PC mas good wifi ide pekne ked mas uz smiesny natahuje atd. Ale neide oto aky tablet mas ale kolko penazi v penazenke mas Do Samsungu by som neinvestoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
hm, prvy je vacsi, ma lepsi fotak, lepsiu baterku
druhy ma lepsi procak, novsi android
urci si priority
a ak ziadne nemas, tak je to jedno
ak si dobry pouzivatel, tak ti nebude sekat ani jeden z nich, ale povedala by som ze ten druhy teda, lebo ma stvorjadro, aj ked sa ti asi rychlejsie vybije
z mojej skusenosti samsungaci mozu mat hociako dobru masinu a aj tak im bude sekat
tak si kup zabaleny samsung so 75% plnej kapacity ramky toho asusu s 50% viac defaultne zapratanou, zasraty android, horsi proc. alebo horsi fotak, mne je to 9
inak k téme.. ten 8 palcový