pekný večer prajem.. asi hlúpa otázka... ale....chcela by som si niečo objednať z internetu a nie je tam možnosť poslať to slovenskou poštou, ale len kuriérom.. no väčšinou kuriéri chodia doobedu, kedy som ja v škole... takže miesto dodania mám uviesť ško
ale najlepsie by asi bolo, keby si zavolala este pred tym tej kurierskej sluzbe, povedala, ze ti ma prist a balik a vysvetlila im kedy kde budes, aby ste sa hned nasli
lebo dost dokaze nastvat, ked clovek ide na adresu odviezt balik a ma presne rozplanovanu cestu aby stihal a potom zisti, ze sa kvoli jednemu baliku musi trepat na druhy koniec mesta
@piter09 a nestačilo by keby do poznámky napíšem, že (do 14:30 bývam v škole)? ... nenaplánovali by si to tak aby na moju adresu prídu až po tomto čase?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
alebo k adrese nech dopisu do zatvorky, ze doobeda si v skole
lebo dost dokaze nastvat, ked clovek ide na adresu odviezt balik a ma presne rozplanovanu cestu aby stihal a potom zisti, ze sa kvoli jednemu baliku musi trepat na druhy koniec mesta
myslím, že sa s nimi dá dohodnúť.