som si istá že hej páči sa mi ich myšlienka a úprimne, tie drogy v ich prípade berem pozitívne, pretože ich brali s hlbším úmyslom a nie preto aby sa zabavili.. a keby som bola v tej dobe hipisáčkou, tak by som na to bola asi hrdá, že som bola súčasťou takého revolučného hnutia.. ale v dospelosti by som pravdepodobne prešla na "normálny" spôsob žitia
> tie drogy v ich prípade berem pozitívne, pretože ich brali s hlbším úmyslom a nie preto aby sa zabavili
Som toho názoru, že hippies generation netreba prílíš jednostranne idealizovať; určite medzi nimi bolo nemálo ľudí s kadejakými pohnútkami, napríklad sexuálnymi. A časom pribúdali práve takí.
Ľudia sú si principiálne podobní v každej ére. Rôznorodí užívatelia drog vždy boli a budú. Aj vtedy sa našli takí a onakí, aj dnes sa nájdu takí a možno ešte onakvejší.
Možno si zatiaľ bola v osobnom kontakte viac s tými, ktorí kladú dôraz na hedonizmus a preto máš taký názor na dnešok.
Tiež pravda Ale zas podstatná myšlienka ohľadom drog v čase hippies bola o poznaní,ceste a duchovnom raste,kreativite atď. A v mojom veku je bohužiaľ jasné, že sa stretnem skôr s tými čo drogy berú pre zábavu, frajerinu a pre pocit dospelosti. Našťastie poznám aj takých ľudí, ktorí s nimi experimentujú kvôli iným, hlbším dôvodom.. ale všetkého veľa škodí
na 100% áno MILUJEM hippies... a neprekážajú mi ani tie drogy.. je to (alebo teda bolo) niečo ako náboženstvo.. tak ako rastafariánstvo napríklad.. je to dosť podobné a tam sú v zákonoch aj drogy, alebo lepšie povedané marihuana .. nevidím na tom nič hrozné aj keď, najlepšie to nieje.. no je to to isté ako naši kresťania "musia" chodiť do kostola..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
samozrejme...len keby tam neboli tie drogy.... (ach) aj ked to bola tá podstata, ktorá im dávala voľnosť byť sebou samým
ale muselo to byť zaujímavé, až na tie drogy ako bolo vyššie spomenuté
a HLAVNE kvôli drogám
Také by ti nešmakovali, myslím si.
vždy som chcel vyskúšať LSD
> tie drogy v ich prípade berem pozitívne, pretože ich brali s hlbším úmyslom a nie preto aby sa zabavili
Som toho názoru, že hippies generation netreba prílíš jednostranne idealizovať; určite medzi nimi bolo nemálo ľudí s kadejakými pohnútkami, napríklad sexuálnymi. A časom pribúdali práve takí.
Ľudia sú si principiálne podobní v každej ére. Rôznorodí užívatelia drog vždy boli a budú. Aj vtedy sa našli takí a onakí, aj dnes sa nájdu takí a možno ešte onakvejší.
Možno si zatiaľ bola v osobnom kontakte viac s tými, ktorí kladú dôraz na hedonizmus a preto máš taký názor na dnešok.
Tiež pravda Ale zas podstatná myšlienka ohľadom drog v čase hippies bola o poznaní,ceste a duchovnom raste,kreativite atď. A v mojom veku je bohužiaľ jasné, že sa stretnem skôr s tými čo drogy berú pre zábavu, frajerinu a pre pocit dospelosti. Našťastie poznám aj takých ľudí, ktorí s nimi experimentujú kvôli iným, hlbším dôvodom.. ale všetkého veľa škodí
@grietusha skutočne z nich "čerpali"? Určite si boli v niečom podobní, ale neviem, či jedni "čerpali" z druhých.
Inak osobne neviem, kde sa nachádzam. Asi niekde uprostred, tak trochu zakliato - "cez deň taký, v noci onaký"
..kvak..