v tejto neskorej nočnej hodine mi napadá, aké majú ľudia dôvody bdieť, čo ich drží hore, respektíve čo im nedovoľuje zaspať.
tak prezraď, b, kvôli čomu si hore tentokrát alebo ak už nie si hore alebo sa chceš podeliť so svojimi dennými trápeniami, povedz
lebo sa mi nechce, spim do 12 a potom nemozem vecer zaspat a cez normalny tyzden uz len zo zvyku, v noci je tu aspon konecne ticho a nikto ma neotravuje
Lebo je zajtra nedeľa a pondelok škola.. tak už doslova teraz mam stres zaspať lebo nechcem aby skončili tieto prázdniny.. Zajtra už budem snáď o takom čase spať
fúha, to už je toľko?
momentálne nespím preto, lebo som spala v noci 10 hodín a následne poobede ďalšie 3, tak som to trošku predspala
a všeobecne väčšinou neviem zaspať napr. kvôli tomu, že ma na druhý deň čaká niečo ťažké, stresujúce, po dlhších prázdninách (lebo mám posunutý režim dňa), keď som chorá (hlavne pri teplotách) alebo keď veľa premýšľam
dobrá otázka.
Ja chodím každý deň spávať neskoro... Nejde o to, že by sa mi nechcelo ale skôr nechcem ísť. Zvykla som si chodiť spať až vtedy, keď dosiahnem stupeň absolútnej unavenosti, keď už ani nevnímam a taktiež mi pripadá spánok ako premrhaný čas.. síce väčšinou v noci nerobím nič dôležité ale aj tak som radšej na omegle, pozerám filmy alebo nejaké pranky na yt ako ísť spať.
Asi to nie je dobré spávať 3-5 hodín, obzvlášť nie, keď som ešte dieťa. Unavená cez deň nie som ale aj tak ma táto nespavosť trápi.. a neviem sa jej zbaviť
ja som hore lebo pijeme vinko a mame pekny vecer a celkovo mi to nepride vobec ako neskora nocna hodina nevidim zmysel v tom ist spat pred polnocou ak nejako skoro netreba vstavat
ja zaspim furt...
či si dám pred tým 3 kávy alebo ne .. je to jedno
spím v škole, v buse, ce deň ked mam čas a trochu aj v noci
jediná vec pre ktorú som nemohol zaspať bolo keď som sa tešil na ďalší deň keď budem s mojou prvou (teraz už bývalou) O_o iba kvoli nej som nemohol spať.. potom boli aj ďalšie ale už nikdy som to nepocitil..
a tak si dnes kľudne možem pospať kedy chcem..
Tak ako @24 ... Vlastne doteraz som hrala hs, a nemozem zaspat, pretoze posledne 2 dni mame s frajerom asi nezhody.. a nakoniec sa trapim, s vycitkami na krku a nedokazem zaspat, pretoze sa bojim noveho dna...
väčšinou chodím spávať neskoro pretože o takýto čas doma všetci spia a ja mám pokoj a môžem si robiť svoje veci a som sama
a potom je to ešte z dôvodu že buď mám veľmi nepeknú náladu alebo som až veľmi nervózna/šťastná/aktívna
lebo sú prázdniny a víkend a po dvanástej hodine mám konečne pokoj a môžem si robiť svoje školské,či iné veci,lebo všetci spia a nič ma neruší
ale teraz oddychujem
totižto ja som rada dlho hore a potom rada neskoro vstávam.
Počas spánku nemám povinnosti a keď nemám povinnosti môžem ten čas využiť na niečo, čo ma baví. I keď niekedy ma baví viac spať ako sa baviť niečim počas bdenia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
spanok a jedlo sa precenuju
momentálne nespím preto, lebo som spala v noci 10 hodín a následne poobede ďalšie 3, tak som to trošku predspala
a všeobecne väčšinou neviem zaspať napr. kvôli tomu, že ma na druhý deň čaká niečo ťažké, stresujúce, po dlhších prázdninách (lebo mám posunutý režim dňa), keď som chorá (hlavne pri teplotách) alebo keď veľa premýšľam
Ja chodím každý deň spávať neskoro... Nejde o to, že by sa mi nechcelo ale skôr nechcem ísť. Zvykla som si chodiť spať až vtedy, keď dosiahnem stupeň absolútnej unavenosti, keď už ani nevnímam a taktiež mi pripadá spánok ako premrhaný čas.. síce väčšinou v noci nerobím nič dôležité ale aj tak som radšej na omegle, pozerám filmy alebo nejaké pranky na yt ako ísť spať.
Asi to nie je dobré spávať 3-5 hodín, obzvlášť nie, keď som ešte dieťa. Unavená cez deň nie som ale aj tak ma táto nespavosť trápi.. a neviem sa jej zbaviť
či si dám pred tým 3 kávy alebo ne .. je to jedno
spím v škole, v buse, ce deň ked mam čas a trochu aj v noci
jediná vec pre ktorú som nemohol zaspať bolo keď som sa tešil na ďalší deň keď budem s mojou prvou (teraz už bývalou) O_o iba kvoli nej som nemohol spať.. potom boli aj ďalšie ale už nikdy som to nepocitil..
a tak si dnes kľudne možem pospať kedy chcem..
a potom je to ešte z dôvodu že buď mám veľmi nepeknú náladu alebo som až veľmi nervózna/šťastná/aktívna
ale teraz oddychujem
totižto ja som rada dlho hore a potom rada neskoro vstávam.
btw su to happy pocity
a je to super máte krásne životné príbehy
Naopak bolesť ma uspáva. Keď ma bolí niečo zaspím veľmi rýchlo.