kde je to preboha nevhodné? Čo mi majú oči vyletieť? ale zas, ja kýcham potichu, spolubývajúca kýcha nehorázne nahlas, slabšej povahe by to mohlo privodiť infarkt, keby vedľa nej náhodou v inkriminovanom momente stál
staci zadrzat nos a kychnut "do seba" pri mierne otvorenych ustach sa tlak uvolni bezproblemov, aj ked semtam som si nadherne privodil krvacanie z nosa skrz moje slabsie zilky v nose, takze neodporucam a kychnutie je si myslim akceptovane vsade..teda nepoznam moc miest, kde by vam za to isli hlavu odtrhnut..
Po prvé chcel by som vedieť že kde to nie je veľmi vhodné??? Ak mi treba kychnúť tak si kychnem jednoducho ale jasné že ako človek nie ako magor(nahlas a že moje sliny sopľe budú lietať dookola). Keď si dáš vreckovku pred ústa a si kychneš ani ťa nie je skoro počuť a si myslím že to každý rešpektuje. A ak by išlo fakt o niečo čo je nevhodné alebo by som stále kašľal a rušil spoločnosť alebo niekoho tak požiadam o ospravedlnenie a odídem von alebo na toaletu.
môj dedo zvykne byť zavretý vo svojej izbe a babina zase vo svojej. obaja v telke pozerajú niečo iné a sú mierne nahluchlí. raz si môj dedo kýchol tak, že sa babina v druhej izbe zľakla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Inak niekde som počul, že keď sa vám chce kýchnuť a zadržíte to, môže vás to zabiť
som svojprávny človek, kýchnem si kedy chcem