Kebyže som dievča tak nejakú ryšavo-červenú - ato farba niektorým pristane až veľmi dobre. A nechty?? JEdiné čo sa mi na tom nepáči je to keď ich má už dievča zošúchané - brŕ - vtedy to vyzerá odudzujúco - tak potom radšej nič...
vlasy jednoznacne cierne,a lak-hocijaky...ja si na ne aj tak malujem ornamenty,tak je jedno,akej farby su nehty,zalezi na podklade a na kresliacom laku...
mam od prirody blond vlasy...ale uz som mala rozne farby ked som bola mlada a blba a farbila si ich a laky na nechty ?kazda zena by mala mat celu kolekciu k svojmu obleceniu.to je samozrejme.
No ja vlasy am prirodzene hnede ale nho bohuzial som si ich odfarbiila na cierno co by mi az tak nevadilo keby som si ich vkuse nemusela farbit a lak??? tak nechty mam vzdy inak a podla mody upravene kedze som kozmeticka a mam urobeny aj kurz na nechtovy dizain takze farby na mojich nechtoch nikdy nechybaju a miesam skusam aaz kym sa mi nepaci...ale nezabudni pod tmavy lak si davaj vzdy priesvydny podklad ak nechces aby tvoje nechtiky mali niejaky skaredy nadych do zlta!;o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale červené v kombinácii s pehami sa mi páčia
A lak na nechcty žiadny, podľa mňa napr.zelené nechty vyzerajú smiešne
Dám si tak maximálne francúzsku manikúru.
Lak asi uprednostnujem priesvitny a do toho trblietkovy...
Cervena forever...
nechty prírodné. ale pár krát boli načierno
a nechty bud nic alebo francuzka nic ine u mna nenajdete.
a nechty podla toho aky lak mi pride pod ruku
lak- syte farby su krasne..na malych pekne upravenych nechtikoch (zlta, fialova)